Most popular

41km Brussel Hotel Saint Nicolas, Brussel, 0 - 99 jaar - Hotel. Als lid van Natuurpunt bescherm je de natuur in jouw buurt. Hotel Bonair, Antwerpen, 0..
Read more
De oplossing, meld misbruik. Je kunt daar geen fiets inruilen;. Zijn er ervaringen met of soortgelijke webshops qua service etc? Het gaat dan over een totaal van 2..
Read more
Een overzicht daarvan kun je rechtsbovenin vinden. Check daar nog én laatste keer het artikel van je keuze, de kleur, de maat, het aantal en de prijs. Na..
Read more

Spasereen utrecht korting


spasereen utrecht korting

heeft u bijv het zomerarrangement incl bbq voor 45 euro. Dat betekent extra activiteiten door het hele land, georganiseerd voor en door mensen die borstkanker hebben (gehad) en hun naasten.

We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen dit te gunnen. Lees verder Sauna De Heuvelrug, nieuwtjes, acties, aanbiedingen, kortom: veel voordeel bij Sauna de Heuvelrug!

Uiteraard kan dit ook icm onze arrangementen. In het kader van Borstkankermaand organiseert SpaSereen in Tienhoven (Maarssen) op 9 oktober een speciale saunadag voor (ex)borstkankerpatinten. Dit arrangement is geldig van ma t/m do vanaf.00 uur. Lean Clean arrangement, gehele dag toegang tot alle sauna- en wellnessfaciliteiten. SpaSereen is op 9 oktober.00 uur gesloten. Veel ruimtes doen luxueus aan, en de meubilering van de gecombineerde zitkamer/restaurant/bar en de rustruimtes draagt hier nog verder toe bij. Voorwaarden: Reservering is noodzakelijk via email protected.v.v. Deze sauna organiseert een dag speciaal voor borstkankerpatinten. Wij maken vandaag graag de twee winnaars bekend.

SpaSereen, korting Sauna aanbiedingen 2019spasereen utrecht korting

Ns korting voor 60 plussers
Dopper met naam korting
Vogelvoedersdirect kortingscode


Sitemap