Most popular

Terms and Conditions are required! Of ik de Dyson Pure Hot Cool Link wilde testen tegen mijn allergien? Email or Password is wrong! Add the travel pass..
Read more
Wij gebruiken cookies om het bezoek aan de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Zoals we allemaal weten is Piet Mondriaan een van de grootste Nederlandse..
Read more
Hoe duur is een Space Scooter? Step Slamm Urban VII Grey 134,95 m Gratis verzending De Urban VII step van kwaliteitsmerk Slamm is een mooi vormgegeven stuntstep..
Read more

Korting bus ov studentenkaart


korting bus ov studentenkaart

vanaf.00 uur. Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest kortingscode lucardi november 2019 vr het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting. Weekendabonnement, studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode.

korting bus ov studentenkaart

korting bus ov studentenkaart

Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Kom je korting collishop lerarenkaart zo toch niet op je bestemming? Maak je veel gebruik van de bussen en treinen van Keolis? Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. . Kijk dan eens hiernaar. Lees meer, regio Rotterdam en Haaglanden, reis je vaak in de regio Den Haag - Rotterdam? Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het.

Studentenreisproduct op je, oV -chipkaart.
Wanneer reis je gratis, wanneer op saldo met korting en wanneer betaal je het volle tarief?
In- en uitchecken in de trein, bus, tram en metro.
Je moet altijd in-.


Sitemap