Most popular

Er geldt 1 parkeercode per vluchtboeking, voor 1 auto (ook als er meer personen in de boeking staan). Belangrijk: Momenteel is er geen geldige kortingscode voor Schiphol Holiday..
Read more
Vraag op de website van Kruidvat 2 gratis avondkaarten voor de Negenmaandenbeurs aan. Maak kans op een jaar lang geen vaste lasten.w.v. Ga met KPN naar de leukste..
Read more
Gratis, gratis, altijd gratis verzending van je nieuwe fiets bij Fietsuniek 2,5, bekijk actie, code, code. Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de..
Read more

Senioren korting ns


senioren korting ns

kaart heeft het formaat van een creditkaart. Lees voor meer informatie ons, privacy statement. Blijf als u rond.00 uur aankomt ook niet op het perron hangen want ook hier geldt dat u voor die tijd moet uitchecken. U heeft dan uw OV chipkaart al voor de paslezer gehouden om het perron op te mogen. De OV chipkaart vervangt momenteel vrijwel alle vervoersbewijzen. Met uw persoonlijke OV-chipkaart kunt u ook met tram, bus en metro reizen. Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement. Hier vind je een overzicht van de tarieven.

Glaskoning kortingscode
Scotch shrunk 70 korting

Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken. Hoi is er geen senioren korting meer uli icon, beste antwoord door Iris NS, 17:47, welkom op het NS Serviceforum, paulivdvin, zoals. U kunt uw ov-chipkaart opladen en gebruiken. Tot 3 (klein)kinderen reizen dan gratis met u mee. Let op deze tijden. Jaarlijks krijgt u van ons per e-mail of brief een bericht over de geldigheid van uw Keuzedagen. In het weekend en tijdens de feestdagen mag dat de hele dag. Dan reist u met uw Keuzedagen 7 keer per jaar extra voordelig met de trein. Alle NS abonnementen, als abonnementhouder ontvangt u een persoonlijke OV-chipkaart met uw pasfoto. In Belgi reist u binnenlands (vanaf 65 jaar) voor 5,20 per persoon retour, ongeacht de reisafstand. Hier leest u meer over Keuzedagen en hoe u deze kunt bestellen. .

senioren korting ns

Fun korting 15, Zalando kortingscode 15 euro, Mijn korting jnj, Zwembad korting limburg,


Sitemap