Most popular

Dat is nog eens makkelijk verdiend! Heb je een Shopkorting account? Februari 2019 Scoor tot 50 korting op wintersport artikelen bij m Pak deze korting Februari 2019 Tot..
Read more
Wat zijn kortingscodes precies? Er zal meteen een korting worden verrekend en jij scoort de beste deal! Douglas, ontvang 10 korting op jouw bestelling bij Douglas m..
Read more
Vergeet je niet om, voordat je gaat boeken, even bij ons langs te komen? Kinderen tot en met 3 jaar overnachten gratis bij de Efteling Pak deze korting..
Read more

Cjp korting we online


cjp korting we online

buy your card offline, you wont receive a welcome gift. Staat je vraag er niet tussen? Door mee te doen met de Cultuurkaart wordt het bedrag dat de scholen beschikbaar stellen voor het cultuuronderwijs verhoogd met minimaal 5,- per leerling.

Stuur ons dan via het contactformulier een bericht met je CJP-nummer en je nieuwe rekeningnummer. CJP biedt jongeren naast voordeel op cultuur ook voordeel op lifestyleproducten. CJP krijgt je adresgegevens aangeleverd door je school. Als de school de aanmelding op tijd doet, zijn de eerste dertig CJP Docentenpassen gratis. Met de app kun je drie belangrijke dingen doen:. Wilt u de MBO Cards op het huisadres van uw studenten laten bezorgen? Hoe krijg ik een code voor de Knaek-app? Voor een nieuw account heb je een unieke link nodig, mail daarvoor naar: Ben je heraangemeld als acceptant? Koop je toegangsticket online, het is mogelijk om online je toegangstickets te kopen. Het is niet mogelijk je ticket na aankoop te retourneren.


Sitemap