Most popular

The ski lift passes are also valid for the ski buses in the Glemm valley! TIP: Your ski ticket (from 1 day) is valid from.00 pm of the..
Read more
Dus bestel en ontvang 10 korting tot en met 31 augustus 2016. K5N7V8 40, kortingscode 40 korting op het gehele gamma van deze winkel. 18, kortingscode, bij bladmuziekplus..
Read more
Enkel leden kunnen de bonnen afdrukken. De wintersolden gaan dit jaar van start op en vanaf de eerste dag kan u rekenen op korting van ongeveer -40. Met..
Read more

Cjp korting we online


cjp korting we online

buy your card offline, you wont receive a welcome gift. Staat je vraag er niet tussen? Door mee te doen met de Cultuurkaart wordt het bedrag dat de scholen beschikbaar stellen voor het cultuuronderwijs verhoogd met minimaal 5,- per leerling.

Stuur ons dan via het contactformulier een bericht met je CJP-nummer en je nieuwe rekeningnummer. CJP biedt jongeren naast voordeel op cultuur ook voordeel op lifestyleproducten. CJP krijgt je adresgegevens aangeleverd door je school. Als de school de aanmelding op tijd doet, zijn de eerste dertig CJP Docentenpassen gratis. Met de app kun je drie belangrijke dingen doen:. Wilt u de MBO Cards op het huisadres van uw studenten laten bezorgen? Hoe krijg ik een code voor de Knaek-app? Voor een nieuw account heb je een unieke link nodig, mail daarvoor naar: Ben je heraangemeld als acceptant? Koop je toegangsticket online, het is mogelijk om online je toegangstickets te kopen. Het is niet mogelijk je ticket na aankoop te retourneren.


Sitemap