Most popular

Top 5 meest gestelde vragen, hoe kan ik mijn bestelling retourneren? Op merkproducten bieden wij een jaar garantie. Wij vragen u dan het openstaande bedrag zo snel mogelijk..
Read more
Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Hopelijk kunnen wij u weer..
Read more
De 34 Alliance topkoks zijn persoonlijk aanwezig om alles te laten proeven wat ze hun gasten kunnen voortoveren. Nederland dineert, in Het Gemeentemuseum, richt zich vooral op hoe..
Read more

Korting walibi belgium


korting walibi belgium

voor 59,00 euro het gehele jaar door naar dit spectaculaire pretpark. Denk maar aan de spannende wildwaterrivier of de dolle mijntrein. Waardering: 7,6 dinsdag 7 augustus 2018 om 11:17 uur. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline.

U krijgt onbeperkt toegang tot Walibi Belgi en de leuke attracties in dit park. Let wel, toegang tot het Aqualibi is hierbij niet inbegrepen evenals toegang tot het Bellewaerde Park. Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor.

Walibi Belgium, foto's, beoordelingen, plezant, we hebben een toffe dag gehad. Leuke dag geweest, maar het systeem van passen om voor te mogen gaan vind ik totaal niet kunnen. Waardering: 10,0 donderdag 7 september 2017 om 22:27 uur. Alvast veel plezier in Walibi Belgium! Ga direct naar de website en ontdek welke aanbieding het beste past bij u en uw gezin! Reageer op deze korting. Zowel de kinderen als de ouders kunnen van een ontspannen dag genieten. Een daarvan is de Music Battle Show met dans, acrobatiek, muziek en stunts! Er is maar én plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals.


Sitemap