Most popular

Wij gebruiken cookies om u een optimale beleving van onze website te kunnen garanderen. « Vorige, volgende ». Vul daarna de Pizza Hut code. Ideaal voor als..
Read more
Een dagje pretpark is superleuk om cadeau te doen. In de winter zijn de meeste pretparken namelijk gesloten. De komende tijd zal het aanbod van steeds verder uitgebreid..
Read more
Kerstmarkt van Dordrecht, een leuke dag uit naar de grootste kerstmarkt van Nederland. This feature is not available right now. Rotterdam staat in het zuiden van Rotterdam, vlakbij..
Read more

Korting walibi belgium


korting walibi belgium

voor 59,00 euro het gehele jaar door naar dit spectaculaire pretpark. Denk maar aan de spannende wildwaterrivier of de dolle mijntrein. Waardering: 7,6 dinsdag 7 augustus 2018 om 11:17 uur. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline.

U krijgt onbeperkt toegang tot Walibi Belgi en de leuke attracties in dit park. Let wel, toegang tot het Aqualibi is hierbij niet inbegrepen evenals toegang tot het Bellewaerde Park. Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor.

Walibi Belgium, foto's, beoordelingen, plezant, we hebben een toffe dag gehad. Leuke dag geweest, maar het systeem van passen om voor te mogen gaan vind ik totaal niet kunnen. Waardering: 10,0 donderdag 7 september 2017 om 22:27 uur. Alvast veel plezier in Walibi Belgium! Ga direct naar de website en ontdek welke aanbieding het beste past bij u en uw gezin! Reageer op deze korting. Zowel de kinderen als de ouders kunnen van een ontspannen dag genieten. Een daarvan is de Music Battle Show met dans, acrobatiek, muziek en stunts! Er is maar én plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals.


Sitemap