Most popular

Ontdek snel de 'End of summer ' gadgets van! Pak deze codeia5v, deze kortingscode is geldig in de Sneakerbaas shop. Oktober 2018 Pak tot 50 MediaMarkt korting in..
Read more
De korting wordt dan verrekend bij de kassa in je winkelmandje. Eindejaarsdeal30 Verlopen op: Kortingscode hema voor 10 korting op kerstkaarten kerstkaart10 Verlopen op: 26 december 2018 Pak..
Read more
Én uur bowlen bijboeken. Ouders en begeleiders hebben altijd gratis toegang. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct...
Read more

Korting walibi belgium


korting walibi belgium

voor 59,00 euro het gehele jaar door naar dit spectaculaire pretpark. Denk maar aan de spannende wildwaterrivier of de dolle mijntrein. Waardering: 7,6 dinsdag 7 augustus 2018 om 11:17 uur. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline.

U krijgt onbeperkt toegang tot Walibi Belgi en de leuke attracties in dit park. Let wel, toegang tot het Aqualibi is hierbij niet inbegrepen evenals toegang tot het Bellewaerde Park. Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor.

Walibi Belgium, foto's, beoordelingen, plezant, we hebben een toffe dag gehad. Leuke dag geweest, maar het systeem van passen om voor te mogen gaan vind ik totaal niet kunnen. Waardering: 10,0 donderdag 7 september 2017 om 22:27 uur. Alvast veel plezier in Walibi Belgium! Ga direct naar de website en ontdek welke aanbieding het beste past bij u en uw gezin! Reageer op deze korting. Zowel de kinderen als de ouders kunnen van een ontspannen dag genieten. Een daarvan is de Music Battle Show met dans, acrobatiek, muziek en stunts! Er is maar én plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals.


Sitemap