Most popular

If dealing with a house filled with family members gets to be a little too much this Thanksgiving, you might want to relax by playing with a virtual..
Read more
Het duurde niet lang voordat de winkel zich alleen op speelgoed focuste en het begon met uitbreiden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuk cadeautje voor..
Read more
Klassieke sprookjes en nieuwe verhalen komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten. Dit wordt een unieke en onvergetelijke belevenis waar je nog..
Read more

Sauna swoll korting


sauna swoll korting

een echte opgieting verzorgen voor echt publiek! Daarom hebben wij verschillende behandelingen in het leven geroepen die aanvullend zijn bij je sauna-ervaring! Bekijk NU faciliteiten, een bezoek aan Sauna Swoll zal u bijblijven als een aangename en ontspannende ontsnapping. Om weer een beetje tot rust te komen willen wij je graag aankomend weekend een kopje koffie of thee aanbieden! Om alles nou op de noemen is een beetje te veel van het goede, maar je mag denken aan andere sleutels, andere sloten, handhelds in de horeca, touchscreens en nog veel meer! Op onze site hebben we alle routes in Google Maps gezet. Behandelingensauna kan altijd rustgevender, wij bieden een heerlijke keuze aan beauty en wellness behandelingen. Dit is je kans! Twee lessen yoga (Hot yoga yoga Nidra een ochtendentree, badjassen, handdoeken, slippers en een lekkere gemberthee voor maar 30 euro!

sauna swoll korting

Kwikfit korting anwb
Light air ion flow kortingsbonnen

In ons saunacomplex vindt u dan ook verschillende faciliteiten met maar én doel: u een bijzonder ontspannen moment bieden. In het Overijsselse dorp Wijthmen, tussen Zwolle en Heino, ligt Sauna Swoll. Klik hieronder om te reserveren lekker makkelijk en snel genieten. Wie jarig is trakteert! Onze yogadocente Ingemarie heeft, voor iedereen die Hot yoga en een dagje sauna wil combineren, een speciaal yoga arrangement samengesteld! Iedereen met een abonnement krijgt er een.

Sauna, swoll, Sauna in Zwollesauna swoll korting

Ns reizen met korting tijden
Promotie korting vakantiediscounter
20 kortingscode zalando


Sitemap