Most popular

Maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en..
Read more
Lees ook: Beeld: iStock, lOVE dit artikel 0 0 meiden hebben deze blog geloved. De gozer in het onderstaande filmpje laat zien dat je ook gewoon gratis bij..
Read more
Dan betaal je nog 4,75 voor de verzendkosten. Nu hoef je alleen nog maar jouw betaalmethode uit te kiezen en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Geldig..
Read more

Cjp pas korting bioscoop


cjp pas korting bioscoop

bioscoop verschijnen. Naturalis tickets, zuiderzeemuseum tickets, bODY worlds tickets, als je een CJP-pas hebt, dan kun je heel eenvoudig met korting tickets kopen. Cashback tot 20, cJP cashback Krijg geld terug op je bestelling bij Adidas, MediaMarkt, Amac en meer tot 2,50 Kinepolis Van Groningen tot Brabant. Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Heb je een CJP pas of ben je nog student? In dat geval krijg je tot 2 korting op jouw ticket. Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. Over CJP, ben je een cultuurliefhebber (in de breedste zin van het woord)? Geeft je extra MB's cadeau. Ook de Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop. Zo is er bijna in elke stad wel een Pathé bioscoop.cjp pas korting bioscoop

De hoogte van de korting verschilt per.
Uiteraard krijg je op al deze films korting met je, cJP pas.
Tot 2,-, om precies te zijn.

Selecteer vervolgens dat je een CJP-ticket wilt kopen en vul - indien nodig - het pasnummer in tijdens het bestellen. Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Met zo'n pas krijg je namelijk een fikse korting op tickets voor heel veel uitjes. Here you can order food and drinks for reasonable price while watching movie. Bovendien heeft een CJP-pas meer voordelen. In Nederland zijn er een aantal grote bioscoopketens en zo zijn er een hoop verschillende manieren om korting te krijgen op een bioscoopticket, ook dit hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten.

On your feet korting eventim
Nivea 50 korting

Ook bij de Vue bioscopen krijg je je korting voor de bioscoop als je een CJP-houder bent. Beide kortingen gelden niet: - in combinatie met andere kortingen en/of acties - voor Pathé Events en andere speciale voorstellingen - op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. Maar hoe krijg je nou goed korting op een Pathé bioscoop? Pathé, een van de grootste bioscoopketens van het land. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken. Met een Pathé betaal je maar 19 per maand en kan je onbeperkt naar de film. En ga je bijvoorbeeld met regelmaat naar een concert, bioscoop, festival of museum? Ook met de CJP-pas pak je korting bij de bioscoop, oplopend tot. Genoeg tijd dus om vooral doordeweeks voordelig een filmpje te pakken! Bij de ticketcontrole laat je jouw geldige collegekaart of CJP pas zien. Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2019?

Een goede deal al zeggen wij het zelf. Ben je nog een student? CJP tickets met korting, zoals gezegd kun je met CJP flink besparen op tickets. Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting? Neem een Pathé abonnement.

Specsavers korting zilveren kruis
Pepper korting zalando
Dekaartendrukkerij kortingscode


Sitemap