Most popular

Alleen het pasje wat je bij binnenkomst kreeg om bepaalde video's te kijken werkte niet bij iedere zuil. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning..
Read more
Ik heb betaald; wanneer krijg ik mijn pas? Wekelijks een nieuwe tip voor een actueel uitje. Deze actie is verlopen Helaas! Heb jij 'm al? Op deze..
Read more
We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat. Kunt u nu..
Read more

Korting sagrada familia


korting sagrada familia

bijenkorf korting tot wanneer 11 verdiepingen aan uw rechter zijde. Wanneer je toch liever werkelijke interactie met een gids hebt, kun je een ticket kopen waardoor je, in een bepaalde groep, een eigen gids krijgt. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. Club Opium) (alles 20) Alternatief: Barcelona Card Ben je van plan om tijdens je stedentrip naar Barcelona veel musea te bezoeken en veel gebruik te maken van het openbaar vervoer? Wanneer je toch iets meer wil weten over de Sagrada Familia, wordt er een gids aangeraden.

Korting sagrada familia
korting sagrada familia

De Sagrada Familia in Barcelona: Info, Tickets ( Onzekorting sagrada familia

Instacosmetic korting, Gamma korting bij verhuizen, Huishoudbeurs korting 2019,

Mocht er nu toch nog iets niet duidelijk zijn over de Barcelona City Pass, stel dan gerust je vraag aan ons via. We proberen iedereen binnen 24 uur antwoord te geven. Picasso Museum, Casa Mila, Casa Batllo en talloze andere musea en bezienswaardigheden 20 korting op activiteiten zoals een dagtocht naar. Als je daar ook niets vindt, stuur ons dan even een mailtje, dan lossen we het voor. Het audiodeel zal ongeveer 45 minuten duren. Dat kan in principe tot vlak voor (én dag) vertrek, maar dan heb je wel kans dat bepaalde bezienswaardigheden op het tijdstip van jouw wens al zijn volgeboekt. Maar er is ook een (iets duurdere) City Pass, waarmee je wél de torens in kunt, plus een audiogids meekrijgt. Montserrat, de Barcelona City Pass kopen, de Barcelona City Pass is alleen te koop via deze website. De goedkoopste vorm van een ticket is 15 euro. Kun je met de City Pass ook de torens van de Sagrada Famlia bezoeken? Dan is de Barcelona Card een goede t deze pas, die je koopt voor 3, 4 of 5 dagen, kan je gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis naar sommige musea en krijg je korting op tientallen andere musea en bezienswaardigheden. U treft er ook een groot aantal cafe's, clubs en disco's met een gevarieerd muziekaanbod en amusement voor iedereen.

De bouw van deze modernistische, monumentale kerk begon in 1882, maar Antoni Gauds meesterwerk is nog altijd niet afgerond. Door een ticket voor de Sagrada Familia te halen, zorg jij ervoor dat de basiliek in Barcelona rond 2026. Er is een aantal verschillende tickets die worden aangeboden. 25 korting op package met Expedia kortingscode! Tijd om te boeken!


Sitemap