Most popular

Geldig in dezelfde klasse als de hoofdreiziger. Samenreiskorting Met een NS-abonnement mag je tijdens de voordeeluren drie reisgenoten mee nemen tegen 40 korting. Niet te combineren met actietreinkaartjes...
Read more
De meeste mensen wisselen eigenlijk nooit hun Air Miles in, dus als er toch niets mee doet, maar wel eens bij m bestelt, dan kan het interessant zijn..
Read more
Data Hemelvaartsdag Bijbelse achtergrond bewerken Oude Testament bewerken Al in het Oude Testament is twee (of drie) keer sprake van een hemelvaart, namelijk bij Henoch, Elia en eventueel..
Read more

Stena line korting acties


stena line korting acties

in Noorwegen: Brandstof is in Noorwegen nog iets duurder dan in Nederland. Ook kunt u vanaf daar delen van de Zweedse wouden bewonderen. Meerprijs totaal: bij de 20- en 25-daagse reis voor 1 nacht bij een bezetting van twee personen 135,- totaal, bij een bezetting van én persoon 118,- totaal. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsregelingen. Een soort minicruise als start van uw vakantie dus! Nu gaat u terug met een nieuw, identiek, schip; de Ms Magic.

Stena line korting acties
stena line korting acties

Stena Line biedt ook, zoals op het kaartje te zien, een zeer interessante overtocht voor mensen vanuit Polen / Rusland. Dit is met Colorline niet mogelijk. Degenen die de kosten zo laag mogelijk willen houden kunnen dus kiezen voor een reis met de auto via Zweden. 8-, 11- of 12-daagse familierondreis Seeland, Funen en Jutland Rondreis Zuid Denemarken Denemarken familierondreis Seeland, Funen en Jutland bezoek Kopenhagen en Ribe VikingeCenter inclusief ticket voor legoland Prijsdetails Deze prijs is: per persoon per 15-daagse rondreis inclusief de vroegboekkorting bij vertrek op zaterdag bij bezetting van. Of de eeuwige zingende bossen van Värmland en Smaland. Voor autos hoger dan 2 m dient een aparte plaats gereserveerd te worden en geldt er een toeslag! Aan boord zijn winkels, restaurants, een casino en een zwembad te vinden. U slaapt in totaal twee nachten aan boord. Voordeel is dat je de s ochtends om ongeveer 10 uur in Oslo bent. Kiest u voor de meest comfortabele overtocht naar Noorwegen (met colorline vanuit Kiel/DE naar Oslo / NO) dan moet u ongeveer 1000 euro rekenen voor een retour/2 personen/1 auto. Controleer voor u definitieve beslissingen neemt altijd alle info bij de betreffende rederij.stena line korting acties

Nee, geen menselijke buurman: in Zweden kan. Hoe kan het dat de Denen tot de gelukkigste mensen op aarde behoren?


Sitemap