Most popular

10 korting bij Hengelhoef Recreatiepark, zoek je nog een idee voor een gezinsuitstapje met waterplezier en indoor-kinderpret dan kunnen we je Hengelhoef Recreatiepark. Goedkope woonleningen, heb je..
Read more
Als bedankje voor je bestelling bij Douglas ontvang je twee gratis samples naar keuze. Wij leggen je in een aantal simpele stappen hieronder uit hoe je te werk..
Read more
Terug naar het park - A community project - The complete content is Disclaimer. Bekijk de kortingen die je krijgt op partnerparken hier. #8 als Air Miles..
Read more

Stena line korting acties


stena line korting acties

in Noorwegen: Brandstof is in Noorwegen nog iets duurder dan in Nederland. Ook kunt u vanaf daar delen van de Zweedse wouden bewonderen. Meerprijs totaal: bij de 20- en 25-daagse reis voor 1 nacht bij een bezetting van twee personen 135,- totaal, bij een bezetting van én persoon 118,- totaal. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsregelingen. Een soort minicruise als start van uw vakantie dus! Nu gaat u terug met een nieuw, identiek, schip; de Ms Magic.

Stena line korting acties
stena line korting acties

Stena Line biedt ook, zoals op het kaartje te zien, een zeer interessante overtocht voor mensen vanuit Polen / Rusland. Dit is met Colorline niet mogelijk. Degenen die de kosten zo laag mogelijk willen houden kunnen dus kiezen voor een reis met de auto via Zweden. 8-, 11- of 12-daagse familierondreis Seeland, Funen en Jutland Rondreis Zuid Denemarken Denemarken familierondreis Seeland, Funen en Jutland bezoek Kopenhagen en Ribe VikingeCenter inclusief ticket voor legoland Prijsdetails Deze prijs is: per persoon per 15-daagse rondreis inclusief de vroegboekkorting bij vertrek op zaterdag bij bezetting van. Of de eeuwige zingende bossen van Värmland en Smaland. Voor autos hoger dan 2 m dient een aparte plaats gereserveerd te worden en geldt er een toeslag! Aan boord zijn winkels, restaurants, een casino en een zwembad te vinden. U slaapt in totaal twee nachten aan boord. Voordeel is dat je de s ochtends om ongeveer 10 uur in Oslo bent. Kiest u voor de meest comfortabele overtocht naar Noorwegen (met colorline vanuit Kiel/DE naar Oslo / NO) dan moet u ongeveer 1000 euro rekenen voor een retour/2 personen/1 auto. Controleer voor u definitieve beslissingen neemt altijd alle info bij de betreffende rederij.stena line korting acties

Nee, geen menselijke buurman: in Zweden kan. Hoe kan het dat de Denen tot de gelukkigste mensen op aarde behoren?


Sitemap