Most popular

We houden je op de hoogte zodra de Outlet-deuren geopend worden! Daarom is de wijze van jouw pronatie van groot belang bij het kiezen van de juiste schoenen...
Read more
Via de grote zoekbalk bovenaan kan je eveneens jouw favoriete webshop zoeken. Je geniet er regelmatig van online acties, zoals Dolle Dinsdag of Woensdag Webdag, maar af en..
Read more
Ahtreat5 Verlopen op: 4 november 2018 Kortingscode Treatwell: bespaar als nieuwe klant 10 IMB10 Verlopen op: Pak 5 korting met deze Treatwell kortingscode ahtreat5 Verlopen. Groot aanbod..
Read more

Bonte wever zwemmen korting


bonte wever zwemmen korting

Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool. Foto: De Bonte Wever. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf.00 uur gesloten.

Nest protect korting
Lucardi kortingscode invoeren
Kortingscode australian gold

Bij, de Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. (lees meer openingstijden zwem- en saunaparadijs, maandag t/m vrijdag:.00.00 uur. Tarieven, voordeelkaarten, volwassenen, kids 4 t/m 12 jaar 15x Badenkaart, geldig van maandag t/m vrijdag 121,00 85,75 15x Badenkaart, geldig op zaterdag en zondag 159,75 101,75. Voor een overzicht van de tarieven klik.

Je kunt hier zwemmen, bowlen, relaxen, feesten, en nog veel meer!
Je kunt je bezoek zelfs verlengen met een luxe overnachting in het viersterren Hotel de Bonte Wever.
Op deze pagina vind je kortingen op een bezoek aan de Bonte Wever, zo blijft een bezoekje aan dit all-in hotel voordelig en betaalbaar.

On your feet korting eventim
Kortingsbon wasdas drachten
Intratuin kortingscode vuurwerk


Sitemap