Most popular

Over deze takken stroomt zout water. Je toegangskaarten koop je natuurlijk het liefst met de hoogste korting. Op 28 september 2006 zag Sauna Thermen Bussloo het levenslicht. In..
Read more
The, korting, the, korting is the ruler of the Dwarves. Je hoeft je niet te registeren op om The. Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen..
Read more
Ontdek wat het voor jou kan betekenen. 56DF4995B8745FB 10 korting voor je eerste Pixum Fotoboek korting op jouw bestelling GLG-vrjr-2017 Ontvant 2,5 euro korting op je bestelling 3/09/2017..
Read more

Bonte wever zwemmen korting


bonte wever zwemmen korting

Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool. Foto: De Bonte Wever. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf.00 uur gesloten.

Nest protect korting
Lucardi kortingscode invoeren
Kortingscode australian gold

Bij, de Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. (lees meer openingstijden zwem- en saunaparadijs, maandag t/m vrijdag:.00.00 uur. Tarieven, voordeelkaarten, volwassenen, kids 4 t/m 12 jaar 15x Badenkaart, geldig van maandag t/m vrijdag 121,00 85,75 15x Badenkaart, geldig op zaterdag en zondag 159,75 101,75. Voor een overzicht van de tarieven klik.

Je kunt hier zwemmen, bowlen, relaxen, feesten, en nog veel meer!
Je kunt je bezoek zelfs verlengen met een luxe overnachting in het viersterren Hotel de Bonte Wever.
Op deze pagina vind je kortingen op een bezoek aan de Bonte Wever, zo blijft een bezoekje aan dit all-in hotel voordelig en betaalbaar.

On your feet korting eventim
Kortingsbon wasdas drachten
Intratuin kortingscode vuurwerk


Sitemap