Most popular

Here they will find: mini-slides, climbing frames, waterfalls and an extensive green area in which they can also play. Roses and, roses, beach. Mas Palou, mas Palou c/Arenes..
Read more
Tweakers reviews - Verplaats inhoud tussen 3 computers met de kracht van flow* - Ervaar moeiteloze cursorbesturing op vrijwel elk oppervlak (zel Naar dealNaar deal 112 1 uur..
Read more
Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op AD die aansluiten op jouw interesses. Bekijk de website van hetdepartement Bestuurs- en Organisatiewetenschap...
Read more

Bonte wever zwemmen korting


bonte wever zwemmen korting

Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool. Foto: De Bonte Wever. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf.00 uur gesloten.

Nest protect korting
Lucardi kortingscode invoeren
Kortingscode australian gold

Bij, de Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. (lees meer openingstijden zwem- en saunaparadijs, maandag t/m vrijdag:.00.00 uur. Tarieven, voordeelkaarten, volwassenen, kids 4 t/m 12 jaar 15x Badenkaart, geldig van maandag t/m vrijdag 121,00 85,75 15x Badenkaart, geldig op zaterdag en zondag 159,75 101,75. Voor een overzicht van de tarieven klik.

Je kunt hier zwemmen, bowlen, relaxen, feesten, en nog veel meer!
Je kunt je bezoek zelfs verlengen met een luxe overnachting in het viersterren Hotel de Bonte Wever.
Op deze pagina vind je kortingen op een bezoek aan de Bonte Wever, zo blijft een bezoekje aan dit all-in hotel voordelig en betaalbaar.

On your feet korting eventim
Kortingsbon wasdas drachten
Intratuin kortingscode vuurwerk


Sitemap