Most popular

Koop nu voordelig een sweater, shirt of broekje van Borussia Mönchengladbach. Krijg 5 euro korting op een bestelling bij voetbalshop als je je aanmeld voor de nieuwsbrief -10..
Read more
De opgegeven wachtwoorden komen niet overeen of voldoen niet aan de eisen! Extra's, geverifieerde kortingscode, ontvang gratis extra's met de laatste Jiba kortingscode xd3ht, pak code, gratis. Last..
Read more
Dit was een van de best lopende codes die wij hadden van ibood. Bezoek merkpagina (1 van 1 gratisverzending, het verzilveren van deze ibood coupon code gaf u..
Read more

Korting museum de pont


korting museum de pont

Fontys School of Arts: gratis met pas De Pont zegel. Rondleidingen (1 uur) kosten 40 euro. Bestel via onderstaande link uw toegangsbewijs of museumkaart). Drie keer per jaar organiseert Museum de Pont een nieuwe grote tentoonstelling. Exclusief voor het vue korting dinsdag onderwijs zijn reserveringen al vanaf 10 uur mogelijk, steeds op het hele uur tot 14 uur. Toegangsprijzen, volwassenen: 12,50, groepen (min. Jouw korting of voordeel, enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien. Direktor des Museums ist Hendrik Driessen. Het museumatelier (2 uur) kost 100 euro. Het café heeft een uitgebreide lunchkaart, dus je maakt er een echt dagje uit van!

Museum De Pont Korting 2019korting museum de pont

Er zijn enkele rolstoelen en rollators te leen. Omschrijving, het museum biedt rondleidingen die aangepast kunnen worden aan verschillende leeftijden eventueel uitgebreid met een workshops in het museumatelier. Benthem Crouwel zu einem hellen Museum umgebaut. Per groep is er minimaal een begeleider aanwezig. In ombouwperioden geldt meestal een gereduceerde entreeprijs. Geniet van de werken, de industrile sfeer van de voormalige fabriek en doe kixx kortingscode 2019 mee aan een leerzame rondleiding. Kaarten en bonnenacties van deze organisatie geven geen recht op gratis entree. Voor de kleintjes is er een rondleiding met een spel in de zaal, voor de jongeren is er een speciale digitale smaaktest: "Welke kunstenaar past bij mij? Rembrandt: gratis, u kunt toegangsbewijzen ook online aanschaffen. Je e-mailadres, dit veld is leeg. 2 1992 fand die Eröffnung statt.

Korting museum de pont Kortingsbon slagharenkorting museum de pont

Kortingskaarten kalkar wunderland
Korting jesus christ superstar cast 1973
Kortingscode oliewereld nl


Sitemap