Most popular

M, de grootste online winkel in baby- en kinderkleding in Nederland. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hotspots en accommodaties te achterhalen...
Read more
Skidôme is ook echt een uitje voor het hele gezin. Top 5 groepsarrangementen Skidôme, shoot Drift, bij dit arrangement ga je maar liefst 5 uur plezier beleven bij..
Read more
Parkeren: Dagtarief: 15,-, bereikbaarheid: Het park is goed bereikbaar wanneer je reist met het openbaar vervoer. In elk park van Center Parcs beleef je een unieke vakantie-ervaring, weer..
Read more

Zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden


zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden

train je onder water al de spieren: het is een intensieve training voor de buik, billen en benen! Voor kinderen waanzinnig leuk. Aqua Mundo avondkaart vanaf 17:00 uur. Je moet er een paar trappen voor op, het startpunt ligt namelijk op 11 meter hoogte, maar daar krijg je ook heel veel glijplezier voor terug! Deze prijzen zijn exclusief de toegang - de baluba Speelwereld.

zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden

Misschien wil je daarna even bijkomen. Je kunt het Discover Scuba Arrangement van te voren reserveren en boeken. De wildwaterbaan is erg populair bij Aqua Mundo-liefhebbers. Het golfslagbad is altijd erg populair bij de bezoekers van het zwembad. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in leuke uitjes korting verband met beschikbaarheid (dit is noodzakelijk). Uw toegangskaartje geeft énmalig toegang - het zwembad. Hoogzomer of niet: echt tropisch wil het in ons landje nooit worden. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, glijbanen, stroomversnelling en golfslagbad. Het is niet alleen goed voor de spieren en de conditie, het is ook nog eens erg leuk omdat alle oefeningen op de maat van de muziek uitgevoerd worden. Kinder Duik Introductie (1u peuterzwemmen, pool Party, gratis activiteit.

Aqua, mundo, de Eemhof
Aqua, mundo, de Eemhof, zeewolde
Aqua, mundo, op Centerparcs Het Meerdal
Aqua, mundo, Zwembad, center Parcs De Eemhof, Zeewolde
Emlapis Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Viebuio apvalga Sportas


Sitemap