Most popular

Niet alleen met je tv zap je lekker. Je kunt bij Tele2 profiteren van voordelig internetten, bellen en sms'en in. Heb je Vodafone op je adres? Kijk altijd..
Read more
25 korting bij Douglas op alle verzorging en make-up van Estée Lauder. Heb je een Amazingkids kortingscode? Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du..
Read more
Je hebt de keuze uit meer dan 1000 soorten! Februari 2019 Pak tot 60 korting in de Bonprix sale Pak deze korting Februari 2019 Jurken met korting tot..
Read more

Zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden


zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden

train je onder water al de spieren: het is een intensieve training voor de buik, billen en benen! Voor kinderen waanzinnig leuk. Aqua Mundo avondkaart vanaf 17:00 uur. Je moet er een paar trappen voor op, het startpunt ligt namelijk op 11 meter hoogte, maar daar krijg je ook heel veel glijplezier voor terug! Deze prijzen zijn exclusief de toegang - de baluba Speelwereld.

zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden

Misschien wil je daarna even bijkomen. Je kunt het Discover Scuba Arrangement van te voren reserveren en boeken. De wildwaterbaan is erg populair bij Aqua Mundo-liefhebbers. Het golfslagbad is altijd erg populair bij de bezoekers van het zwembad. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in leuke uitjes korting verband met beschikbaarheid (dit is noodzakelijk). Uw toegangskaartje geeft énmalig toegang - het zwembad. Hoogzomer of niet: echt tropisch wil het in ons landje nooit worden. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, glijbanen, stroomversnelling en golfslagbad. Het is niet alleen goed voor de spieren en de conditie, het is ook nog eens erg leuk omdat alle oefeningen op de maat van de muziek uitgevoerd worden. Kinder Duik Introductie (1u peuterzwemmen, pool Party, gratis activiteit.

Aqua, mundo, de Eemhof
Aqua, mundo, de Eemhof, zeewolde
Aqua, mundo, op Centerparcs Het Meerdal
Aqua, mundo, Zwembad, center Parcs De Eemhof, Zeewolde
Emlapis Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Viebuio apvalga Sportas


Sitemap