Most popular

Newport Bay Club * aan de baai van Disneyland Paris, heeft 1098 kamers en het thema New England Sequoia Lodge * heeft als thema de Amerikaanse Nationale parken..
Read more
BTW actie krijg je namelijk 21 korting waardoor je stukken minder betaalt dan normaal. BTW, actie 2019 waaronder de begin- en einddatum en wat voor aanbiedingen er zullen..
Read more
Ook hiervoor geldt dat jij de website goed in de gaten moet houden want een korting missen zou jammer zijn. Onze dagelijkse taak is het afspeuren van het..
Read more

Met korting naar de bioscoop


met korting naar de bioscoop

korting geldt voor maximaal vier personen. We kunnen richting de bioscoopzaal, tenminste, eerst nog even langs het toilet. Ochtendkorting, bij Pathé krijgt iedereen, elke dag, op alle voorstellingen die vr 12:00 uur starten, korting. Want met de Pathé Voordeeltickets profiteer je van flinke kortingen op de toegangsprijs. Voordeeldinsdag, in Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Rembrandt Utrecht en Cinema Hengelo ga je iedere dinsdag voor slechts 5,- per persoon naar de film. Lastig is de enige betaalmogelijkheid via Ideal, maar het lukt allemaal met wat hulp van een vriendin.

Het hele jaar, behalve tijdens erkende feestdagen en de kerstvakantie. Disney valt al af, veels te eng meestal en Mees Kees lijkt mij alleen leuk voor de oudste qua verhaallijn. Je zou toch denken dat ik niet de eerste was. Zo is een ticket extra goedkoop als je s morgens naar de film gaat. Op de website en via de app gebruik je hiervoor het ochtendkorting-ticket. Je krijgt bij Pathé korting als: Student, cJP-pas houder. We lopen de kassa voorbij, richting de medewerker met het scan-apparaat.

Pathé Voordeeltickets Pathé - Pathémet korting naar de bioscoop


Sitemap