Most popular

Lees meer, glowGolf, kinderfeestjes voor ieder kind een unieke belevenis. Ken je glowgolf al? Wij komen zeker nog eens terug!" "Wij hadden een zér gezellig bedrijfsuitje. Probeer maar..
Read more
Of verhuis je binnenkort? In dit blad lees je alles over wilde dieren. Hierin zit een flyer met informatie over hartfalen, de Ongemakken- Monitor en een kaartje..
Read more
Klik nog een keer op de blauwe button, je ontvangt nu een nieuwe! Als je bezoekt, kun je het zoekvak "Zoeken naar een winkel" aan de bovenkant van..
Read more

Prijzen scheepvaartmuseum amsterdam


prijzen scheepvaartmuseum amsterdam

geld zij - dankzij de deelnemers - kunnen schenken aan cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland, en goede doelen die werken op het gebied van gezondheid en welzijn. Het Zeemagazijn werd een pakhuis voor de marine.

Bezoek - Openingstijden prijzen Het Scheepvaartmuseumprijzen scheepvaartmuseum amsterdam

Museumkaart Het is mogelijk om bij ons een Museumkaart te kopen. De zwartgeblakerde bakstenen gevels verdwenen kortingscode nike on sale onder een pleisterlaag die blokken zandsteen moesten voorstellen. Het is niet mogelijk je ticket na aankoop te retourneren. Reserveer van tevoren via (020) of per e-mail. Het depot van het museum uit 2001, het, behouden Huis, op het naastgelegen, marine Etablissement Amsterdam is eveneens door haar ontworpen. De audiotour is gratis, hier hoef je geen apart ticket voor te kopen. Hoelang is mijn ticket geldig? Cornelis Schuytstraat de Lairessestraat in, amsterdam-Zuid, thans veilinghuis, christie's.


Sitemap