Most popular

En hoe je kunt zien of de korting met succes is toegepast! Deze actie geldt voor alle producten uit ons assortiment zolang je uiteindelijke besteding minimaal 60,-...
Read more
Met het snel beslissen en kopen voor een lage prijs kan enorm veel voordeel behaald worden. Het voordeel van dagdeals is dat er veel geld bespaard kan..
Read more
WE accept, reviews Spiro Seriously best pizza ive had in a long time! Safe, Secure Reliable, order now. Order online, simply add items to the cart and pay..
Read more

Prijzen scheepvaartmuseum amsterdam


prijzen scheepvaartmuseum amsterdam

geld zij - dankzij de deelnemers - kunnen schenken aan cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland, en goede doelen die werken op het gebied van gezondheid en welzijn. Het Zeemagazijn werd een pakhuis voor de marine.

Bezoek - Openingstijden prijzen Het Scheepvaartmuseumprijzen scheepvaartmuseum amsterdam

Museumkaart Het is mogelijk om bij ons een Museumkaart te kopen. De zwartgeblakerde bakstenen gevels verdwenen kortingscode nike on sale onder een pleisterlaag die blokken zandsteen moesten voorstellen. Het is niet mogelijk je ticket na aankoop te retourneren. Reserveer van tevoren via (020) of per e-mail. Het depot van het museum uit 2001, het, behouden Huis, op het naastgelegen, marine Etablissement Amsterdam is eveneens door haar ontworpen. De audiotour is gratis, hier hoef je geen apart ticket voor te kopen. Hoelang is mijn ticket geldig? Cornelis Schuytstraat de Lairessestraat in, amsterdam-Zuid, thans veilinghuis, christie's.


Sitemap