Most popular

Normaal 26,00 nu 13,00, aanbiedingen, wellnessresort Helmond.4, noord-Brabant Helmond. Ansichtkaarten, gevouwen kaarten, square kaarten 16,60 cm x 12,00. De kaartjes zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met..
Read more
Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Geldig t/m juni 2015, vakantieveilingen..
Read more
Uitleg artikelen, meten en meetkunde, geld, rekenen met geld. (Hoevaak past 30,00 in 150,00?) Dit kun je berekenen door de oude prijs te delen door het verschil. ...
Read more

Prijzen scheepvaartmuseum amsterdam


prijzen scheepvaartmuseum amsterdam

geld zij - dankzij de deelnemers - kunnen schenken aan cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland, en goede doelen die werken op het gebied van gezondheid en welzijn. Het Zeemagazijn werd een pakhuis voor de marine.

Bezoek - Openingstijden prijzen Het Scheepvaartmuseumprijzen scheepvaartmuseum amsterdam

Museumkaart Het is mogelijk om bij ons een Museumkaart te kopen. De zwartgeblakerde bakstenen gevels verdwenen kortingscode nike on sale onder een pleisterlaag die blokken zandsteen moesten voorstellen. Het is niet mogelijk je ticket na aankoop te retourneren. Reserveer van tevoren via (020) of per e-mail. Het depot van het museum uit 2001, het, behouden Huis, op het naastgelegen, marine Etablissement Amsterdam is eveneens door haar ontworpen. De audiotour is gratis, hier hoef je geen apart ticket voor te kopen. Hoelang is mijn ticket geldig? Cornelis Schuytstraat de Lairessestraat in, amsterdam-Zuid, thans veilinghuis, christie's.


Sitemap