Most popular

Valentijn, verwen uzelf en uw partner met én of twee overnachtingen in een luxe kamer met whirlpool. Does the restaurant have wide clearance into the bathroom for guests..
Read more
Klik vervolgens op de aanbieding die hier voor je klaar staat en vul vervolgens de promo code die je hier vind in bij het afrekenen van jouw bestelling...
Read more
Center, parcs kortingscode - 25 korting in november 2018. De restaurants zijn helemaal ingericht op jonge gezinnen. Hij leert een nieuwe omgeving kennen, oefent met nieuwe woorden en..
Read more

Fitness met u-pas korting


fitness met u-pas korting

Add ons, vIP Pakket : eerste 4 weken gratis, daarna 5,00 per week. 65-ers en U-pas houders krijgen 10 korting.u.v het Daluren abonnement. Sporten kan vanaf bij Newstyle Healthcenters nu ook met de U-pas! Betaalbaar sporten in echte luxe!

Fitness met u-pas korting
fitness met u-pas korting

Sporten met een U-pas - Sportstad Utrechtfitness met u-pas korting

Bulk korting bol
Huishoudbeurs kortingsbonnen

Voor meer informatie kan je even contact opnemen met onze ledenadministratie. Meld je nu aan voor een afspraak. Bij De, dansproeverij kun je verschillende danslessen volgen van modern en buikdans tot dance hall met 10 korting en bij. Body Mind ledenpas. 52 weken Standaard Onbeperkt sporten abonnement. Extra korting, naast het sportbudget van de U-pas zijn er ook sportaanbieders die extra korting geven. Persoonlijk budget, heb je een U-pas (zie kader dan krijg je van de gemeente een persoonlijk budget voor sport en cultuur dat je zelf mag uitgeven. Newstyle Healthcenters een sportcentrum waar gastvrijheid, sfeer en onbeperkt persoonlijke begeleiding voorop staat.

Je kunt niet alleen zoeken op een bepaalde sport, maar bijvoorbeeld ook op het sportaanbod bij jou in de buurt. Wij rekenen gén inschrijfgeld! Zo kan je bijvoorbeeld met je U-pas zes keer gratis meetrainen met. Fit Fast krijg je 15 korting op de fitnesslessen.


Sitemap