Most popular

Hiervoor gebruiken wij cookies. Hiervoor geeft u het collectiviteitsnummer door in Mijn VGZ. Een smartphone moet vaak toch een jaar of twee meegaan dus dan heeft u..
Read more
Wilt u exact weten wat er speelt en de onderste steen boven krijgen? Het aanbod van de komende winter: wellness, concerten, Winter Efteling en veel meer! SEA..
Read more
Je hebt de keuze uit losse dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf 49 om zelf te bepalen hoe vaak je naar de parken wilt. Ondanks het kinderlijke imago zijn..
Read more

Artis zoo openingstijden


artis zoo openingstijden

Zo kun je bijvoorbeeld de dag kiezen waarop het park het langst open is en weet je bovendien zeker dat je straks niet met de kinderen voor een dichte deur staat. Parkeertarieven artis-bezoekers, je krijgt een inrijkaart als je het parkeerterrein op rijdt. Bij Café-restaurant de Plantage, dat zich naast artis bevindt, kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dan sta je nooit in de file en kun je volop van je dag in artis genieten.

Download de app en beleef tussen.
Bekijk de toegangsprijzen, openingstijden, routebeschrijving, activiteiten en plattegrond.
Artis ligt in het centrum van, amsterdam en is goed bereikbaar per.
VU, HvA, ipabo, amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio.

Artis-bezoekers kunnen gebruikmaken van het voordelige artis-parkeertarief. Openingstijden: Zondag tot en met woensdag 09:00 18:00 uur, donderdag tot en met zaterdag 09:00 20:00 uur, een reactie achterlaten?

Rondom Amsterdam wordt bovendien regelmatig aan de weg gewerkt. Zakelijk parkeren, wil je als bedrijf of instelling gebruik maken van ons parkeerterrein? Kijk voor actuele informatie op /parkeren-verkeer. Deel jouw ervaring met Artis of stel een vraag. Doe dan een aanvraag via het volgende formulier. Je hebt geen toegangskaartje nodig om dit plein te betreden. Een aantal maanden wennen, in het Gorillahuis. Artis-Academie Bestudeer de natuur als leermeesteres van kunst en wetenschap. Nu ook op de Pampa, Hollandse Polder en Fazanterie.

artis zoo openingstijden


Sitemap