Most popular

Als zij af en toe zakelijk moeten reizen, kunnen ze een anonieme OV-chipkaart van je bedrijf gebruiken. Dit kan leiden tot het niet of slecht functioneren van de..
Read more
Daarop laten wij al.00 uur de brandstofprijzen van de volgende dag weten. Unknown, child safety, unknown, website status, safe. Benzine kunt u goedkoop tanken in heel Europa. Korting..
Read more
10 kortingscode Gerry Weber Wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de leukste acties en sales. Gerry Weber klantenkaart Wist je dat je..
Read more

Rederij wolthuis korting


rederij wolthuis korting

te gaan en de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk te verkennen. Rederij Wolthuis verzorgt de dagtocht in de luxe rondvaartboot Jeronimus Bosch die beschikt over een overkapt dek. Aankomst Heusden: 13:00 uur, vertrek Heusden: 15:00 uur, aankomst 's-Hertogenbosch: 17:00 uur. Na vertrek uit de haven van s-Hertogenbosch vaar je over de Maas naar het oude vestingstadje Heusden. Nadat je bent opgestapt aan de Zuid-Willemsvaart wordt er koers gezet richting de Dieze. Na twee uur meert het schip aan in Heusden en kun je op ontdekkingstocht in het karakteristieke plaatsje. Hierna vaar je over de Maas langs verschillende plaatsen zoals: Bokhoven, Ammerzoden en Well. Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Dit is al een hele beleving op zich! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Op dit moment zijn er geen kaarten voor Rederij Wolthuis Dagtocht Heusden te koop. Opstapplek, zuid-Willemsvaart 2, 's-Hertogenbosch, wanneer, in juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag. Bij het dorpje Engelen vaar je een sluis. Met deze korting bol belgie dagtocht van Rederij Wolthuis combineer je een heerlijke vaartocht op de Maas met een culturele stop in het historische vestingstadje Heusden. Onderweg passeert de rondvaartboot de schutsluizen van Engelen.

rederij wolthuis korting


Sitemap