Most popular

De (oude) shop zal over enkele weken vanzelf worden doorgelinkd naar! Kijk en bestel op! Klik op Doorgaan om de betaling te voltooien. Klik vervolgens op Doorgaan en..
Read more
30 Korting soms Tech Zip Tee T-Shirts blue 30 korting bij Score! Deze producten worden het best verkocht bij Score in februari Pak deze korting Februari 2019 Check..
Read more
Als lid van meer hema, spaar je punten met al je aankopen bij hema. Hema is terug te vinden op alle populaire en bekende social media platformen. Het..
Read more

Rederij wolthuis korting


rederij wolthuis korting

te gaan en de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk te verkennen. Rederij Wolthuis verzorgt de dagtocht in de luxe rondvaartboot Jeronimus Bosch die beschikt over een overkapt dek. Aankomst Heusden: 13:00 uur, vertrek Heusden: 15:00 uur, aankomst 's-Hertogenbosch: 17:00 uur. Na vertrek uit de haven van s-Hertogenbosch vaar je over de Maas naar het oude vestingstadje Heusden. Nadat je bent opgestapt aan de Zuid-Willemsvaart wordt er koers gezet richting de Dieze. Na twee uur meert het schip aan in Heusden en kun je op ontdekkingstocht in het karakteristieke plaatsje. Hierna vaar je over de Maas langs verschillende plaatsen zoals: Bokhoven, Ammerzoden en Well. Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Dit is al een hele beleving op zich! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Op dit moment zijn er geen kaarten voor Rederij Wolthuis Dagtocht Heusden te koop. Opstapplek, zuid-Willemsvaart 2, 's-Hertogenbosch, wanneer, in juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag. Bij het dorpje Engelen vaar je een sluis. Met deze korting bol belgie dagtocht van Rederij Wolthuis combineer je een heerlijke vaartocht op de Maas met een culturele stop in het historische vestingstadje Heusden. Onderweg passeert de rondvaartboot de schutsluizen van Engelen.

rederij wolthuis korting


Sitemap