Most popular

Met een kimono en een paar fluffy slippers til je jouw sleepy maar tegelijkertijd classy look naar een hoger niveau. Kortgerokt de zomer door, reken maar van..
Read more
Opener 3 februari 2019 Laatste update, heeft iemand die je kent wel een bosje bloemen verdiend? Het gebaar van de liefde. Verkrijgbaar in: Standaard 35,95 Groot 9,95 XL..
Read more
Openingstijden receptie, voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie. Het is voor het eerst dat NS deze acties afschermt. Te..
Read more

Amsterdam arena tour korting


amsterdam arena tour korting

een e-mail met daarin een bevestiging. Ook wordt er een mooie groepsfoto gemaakt als aandenken aan deze leuke dag. Onder begeleiding van een ervaren gids wordt jullie "elftal" meegenomen naar de mooiste plekjes in de Arena. Heerlijke kaasfondue bij De Bicker inclusief. De World of Ajax Tour is te boeken vanaf ongeveer 20 personen. 2 uur en bestaat uit een korte kinderfilm, een uitgebreide ronde door het stadion met een ervaren gids, een glas limonade in de Coca Cola Lounge, en een bezoek aan het Ajax Museum. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. World of Ajax Inloop Tour, de World of Ajax Inloop Tour duurt. Hier kan van tevoren of achteraf koffie met gebak, de lunch, een borrel etc. De grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.

Amsterdam arena tour korting
amsterdam arena tour korting

Kortingscode cluse horloge
Bol com verjaardagskorting werkt niet

Rondleiding als bedrijfs- of groepsuitje, wil je in een persoonlijke rondleiding eens kennis maken met de Amsterdam ArenA? Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Een uur neemt de gids afscheid in het Ajax Museum waarna u hier uw vrije tijd kunt doorbrengen. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Een uitgebreide ronde met een ervaren gids door het stadion waarbij.a. Entree sauna, wellness -en fitnessgedeelte. Het is mogelijk om vooraf of na afloop een bezoek te brengen aan Café Vak 111 (maandag tot en met zondag) of Brasserie Ajax (maandag tot en met vrijdag) of Grand Café Soccer World (maandag tot en met zaterdag). Hier maakt u een reis door de 100-jarige geschiedenis van de legendarische kortingscode fifa 17 ps4 cheats geld voetbalclub.amsterdam arena tour korting

Klik hier voor meer informatie.
Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan.
Amsterdam Arena, stadium, tour (Amsterdam).
Krijg een ArenA, stadiontour : 10,00 (39 korting )!
Profiteer nu van 39 korting op een rondleiding.

Kortingscode sneaker district oktober 2019, Korting speelgoedwinkels, Dagje uit met korting amsterdam, Korting code bij bol.com,


Sitemap