Most popular

Dames bestellen online hun jurken en schoenen, maar ook hun make-up en sjaaltjes. Ik bestel vooral veel kleding voor mijzelf en mijn kinderen bij bijvoorbeeld m, Bonprix, Kinderkleding-tekoop..
Read more
Indien u meer dan 10 heeft gespaard dan kunt u ervoor kiezen om het tegoed uit te betalen op uw bankrekening. In de Official Ajax Fanshop is daarom..
Read more
Er zijn twee toffe speeltuinen, een springkussen en een skelterracebaan. Het verschil is alleen dat de Hully Gully halverwege de rit helemaal schuin getild wordt. In de ruim..
Read more

Reizen korting ov chipkaart goedkoper dan kaartje


reizen korting ov chipkaart goedkoper dan kaartje

in de trein 20 euro afgeschreven (bij abonneehouders 10 euro) en in de bus 4 euro. Maar je kunt hier niet 7 euro besparen door te vergeten uit te checken. Het minimale saldo op je OV-chipkaart bedraagt. Als u gewoon op de reisplanner afgaat, kies je de eerste vertrekoptie. Onder normaal gebruik verstaan wij zorgvuldig gebruik zoals met iedere (bank)pas. Als je het verschuldigde bedrag niet binnen 14 dagen overmaakt, ontvang je weer een brief. Ook bij vertraging kun je eenvoudig geld terugkrijgen. Dat scheelt een reiziger dus zo 5 euro. Je kunt het overgebleven saldo ook terugkrijgen bij een balie van een vervoerder. Zij brengen extra kosten in rekening, die bij je schuld opgeteld worden.

Daarnaast is de vijf cjp pas korting musical jaar bepaald door de beveiligingseisen die aan de OV-chipkaart zijn gesteld. Vergeten uit te checken kan zo nu en dan gebeuren. Koop hiervoor een papieren kaartje met korting. Als je in Belgi, Duitsland of Luxemburg woont, vraag je een persoonlijke OV-chipkaart online aan. Voorheen kocht ik een retour en dit was goedkoper dan 2 enkeltjes. Bij lange busreizen kun je hiermee ook geld besparen als de reis duurder is dan 4 euro.


Sitemap