Most popular

Met de gratis Groupon app kun je waar je ook bent de actuele deals in de gaten houden. Het bedrijf heeft kantoren in Bangkok, Singapore, Tokio, Kuala Lumpur..
Read more
Indien er een kortingscode aanwezig is klik je op de grote knop kortingscode. Op deze speciale pagina vind jij gemakkelijk en snel alle actieve codes, acties en printbare..
Read more
Na aankoop ontvangt u een. Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Zoek op een specifieke sport, als voetbal, hockey, tennis, running, tennis, skate..
Read more

Reizen korting ov chipkaart goedkoper dan kaartje


reizen korting ov chipkaart goedkoper dan kaartje

in de trein 20 euro afgeschreven (bij abonneehouders 10 euro) en in de bus 4 euro. Maar je kunt hier niet 7 euro besparen door te vergeten uit te checken. Het minimale saldo op je OV-chipkaart bedraagt. Als u gewoon op de reisplanner afgaat, kies je de eerste vertrekoptie. Onder normaal gebruik verstaan wij zorgvuldig gebruik zoals met iedere (bank)pas. Als je het verschuldigde bedrag niet binnen 14 dagen overmaakt, ontvang je weer een brief. Ook bij vertraging kun je eenvoudig geld terugkrijgen. Dat scheelt een reiziger dus zo 5 euro. Je kunt het overgebleven saldo ook terugkrijgen bij een balie van een vervoerder. Zij brengen extra kosten in rekening, die bij je schuld opgeteld worden.

Daarnaast is de vijf cjp pas korting musical jaar bepaald door de beveiligingseisen die aan de OV-chipkaart zijn gesteld. Vergeten uit te checken kan zo nu en dan gebeuren. Koop hiervoor een papieren kaartje met korting. Als je in Belgi, Duitsland of Luxemburg woont, vraag je een persoonlijke OV-chipkaart online aan. Voorheen kocht ik een retour en dit was goedkoper dan 2 enkeltjes. Bij lange busreizen kun je hiermee ook geld besparen als de reis duurder is dan 4 euro.


Sitemap