Most popular

Het bedrijf had bovendien een winkel in het hart van Goes en de markten zijn tot voor kort bezocht. In eerste instantie worden alleen markten in Brabant..
Read more
Februari 2019 5 korting op je bestelling met deze ICI paris XL kortingscode Pak deze codexcua Niet geldig.c.m. Echter, Douglas geeft tegenwoordig veel minder kortingscodes weg. Selecteer jouw..
Read more
You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications. Atelier wiesje vouchers codes and new..
Read more

Wat is korting voor contante betaling


wat is korting voor contante betaling

betaling is wettelijk gezien niet verplicht om toe te staan. Dit is zo vastgelegd in de BTW-wetgeving. Met andere woorden: Omdat jij een korting contant op deze factuur toekent, moet de klant maar BTW betalen op 98 euro (of de klant binnen de 10 dagen betaalt of kortingsbon thermae 2000 niet). Als je werkt met een korting voor contante betaling, dan wordt de BTW op een andere manier berekend. Korting Netto 100 Maatstaf van Heffing BTW (21) 20,58 MVH *.21 - Incl BTW 120,58.

Wat is nu een redelijke korting? De meest courant gebruikte korting is 2 voor betaling binnen de 8 dagen. De korting moet expliciet op de factuur vermeld worden.

Betaal niet te veel BTW: op de 2 korting contant dien je geen BTW te rekenen. . De percentages voor betalingskortingen variren voortdurend in functie van de geldende intrestvoeten bij de banken. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt snoerboer kortingscode gehad. Wettelijk gezien bent u nochtans niet verplicht om zon korting voor snelle betaling toe te kennen. Een commercile korting wordt boekhoudkundig heel anders verwerkt dan een financile korting voor snelle betaling. Toch kan het een verstandige beslissing zijn om toch zon korting voor contante betaling toe te staan. Waarom toch korting voor contant toestaan? De Nederlandse taal is niet altijd even makkelijk. Een korting voor contante betaling wordt namelijk al verrekend in de maatstaf van heffing, waardoor ook het btw-bedrag en het totaal verschuldigde bedrag veranderen en dat ongeacht of de klant nu wel of niet op tijd betaald heeft. Ik maak een factuur aan voor 100 euro zonder BTW met 2 korting contant als je betaalt binnen de 8 dagen. Berekening BTW op verkoopfacturen met korting contant. Hoeveel korting voor contant is redelijk?

Wat betekent contante betaling?wat is korting voor contante betaling


Sitemap