Most popular

Ontvang 5 gratis Lotto loten met Lotto XL of een Media Cadeaubon van 15,- als je automatisch mee gaat spelen. Op 10 februari is er een Mega Jackpot..
Read more
De reisperiode moet liggen tussen 28 januari en Enkele hotels zijn uitgesloten. Sommige webshops hebben het over een promocode, voucher of coupon en ga zo maar door. Betalen..
Read more
Daarnaast help je mee met het monitoren van de media; je brieft de Corporate Communicatie Director over nieuws in het kader van issue management (gevoelige onderwerpen) zodat identiteit..
Read more

Trein korting 2019


trein korting 2019

Taart, limonade en de kidsbox: 22,25 euro per persoon. Wat het bezoeken van het museum zo leuk maakt (ook voor de kids! In de Spoordeelwinkel van NS kan je een treinreisje én uitje in én boeken. Op deze plekken kan je nog meer aanbiedingen vinden voor treinkaartjes: De blokker heeft regelmatig aanbiedingen voor treinkaartjes.

Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een pretpark, een leuke stad of een evenement, waarbij de reis en toegang wordt verzorgd.
Hieronder kom je nog meer te weten over treinkaartjes en kortingen voor 2019.
Korting treinkaartje 2019.
Leuker om met de trein te gaan!
Bekijk hier de 2019.

Kortingscode greenpicnic
Drogisterij kortingscodes

Daarnaast ook op 1e en 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag. Met de trein reizen is voor veel mensen een ontspannende ervaring, we kunnen ons even ontspannen en rustig wachten tot we op onze bestemming zijn aangekomen. Want wanneer je samen met iemand reist die beschikt over een NS abonnement of een kortingskaart dan mag jij met samenreiskorting mee. Ook krijg je gratis toegang op vertoon van. De vaste tentoonstelling van het museum is in diverse themas onderverdeeld. Zo laat het museum niet kortingsbon albelli alleen zien wat voor treinen er nu over de Nederlandse spoorwegen rijden en hoe dit precies werkt, maar gaat het museum voor een groot deel ook over het verleden van de Nederlandse spoorwegen. Dit is geen saai ritje, maar echt een rit op snelheid. Museumkaarthouders betalen slechts 8,25 euro per persoon.

Korting h&m club member
Korting agenda 2019
T-mobile samen - groepskorting


Sitemap