Most popular

Registreren is niet nodig. We hebben daarom wat feiten voor je op een rijtje gezet. Bekijk al onze vestigingen, er is altijd wel én bij u in de..
Read more
Kom lunchen of dineren in Brasserie Timbers. Gastbeoordeling 9,0 score van 37 gast(en kindvriendelijk, luxe, voor tieners, wellness. Onze accommodaties zijn comfortabeler, duurzamer en onderverdeeld in drie categorien..
Read more
In een extreem drukke periode is het mogelijk dat uw order pas de volgende werkdag wordt verstuurd. Wij sturen u graag alsnog het juiste artikel toe. Doordat..
Read more

Trein korting 2019


trein korting 2019

Taart, limonade en de kidsbox: 22,25 euro per persoon. Wat het bezoeken van het museum zo leuk maakt (ook voor de kids! In de Spoordeelwinkel van NS kan je een treinreisje én uitje in én boeken. Op deze plekken kan je nog meer aanbiedingen vinden voor treinkaartjes: De blokker heeft regelmatig aanbiedingen voor treinkaartjes.

Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een pretpark, een leuke stad of een evenement, waarbij de reis en toegang wordt verzorgd.
Hieronder kom je nog meer te weten over treinkaartjes en kortingen voor 2019.
Korting treinkaartje 2019.
Leuker om met de trein te gaan!
Bekijk hier de 2019.

Kortingscode greenpicnic
Drogisterij kortingscodes

Daarnaast ook op 1e en 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag. Met de trein reizen is voor veel mensen een ontspannende ervaring, we kunnen ons even ontspannen en rustig wachten tot we op onze bestemming zijn aangekomen. Want wanneer je samen met iemand reist die beschikt over een NS abonnement of een kortingskaart dan mag jij met samenreiskorting mee. Ook krijg je gratis toegang op vertoon van. De vaste tentoonstelling van het museum is in diverse themas onderverdeeld. Zo laat het museum niet kortingsbon albelli alleen zien wat voor treinen er nu over de Nederlandse spoorwegen rijden en hoe dit precies werkt, maar gaat het museum voor een groot deel ook over het verleden van de Nederlandse spoorwegen. Dit is geen saai ritje, maar echt een rit op snelheid. Museumkaarthouders betalen slechts 8,25 euro per persoon.

Korting h&m club member
Korting agenda 2019
T-mobile samen - groepskorting


Sitemap