Most popular

Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te..
Read more
LG FH17KG Wasmachine - 17 kg - 1100 tpm - 6Motion Direct Drive - Truesteam - Allergy care - Turbowash -.299,-.099,- Gratis verzending De volgende werkdag afhalen Op..
Read more
Je kunt sinds kort zelfs met ideal betalen. Siteadvisor, safety status: Good, google Safe Browsing, this website is not dangerous. Deze kortingscodes van asos heb je gemist! Controleer..
Read more

Maritiem museum rotterdam korting


maritiem museum rotterdam korting

verbergen, meer info. Elk ervan kost je, van 1 juli t/m 31 december 2017, slechts de helft van het reguliere bedrag. Scherp aanbod op maat, er zijn verschillende mogelijkheden om met ons in zee te gaan als Vriend. Museumhaven en activiteiten, de haven van het Maritiem Museum is volledig vernieuwd!maritiem museum rotterdam korting

Als je nu Vriend wordt van het.
Maritiem Museum, heb je een extra scherp aanbod.
Je krijgt namelijk 50 korting op je lidmaatschap voor 2017!
Museumkaart, Rotterdampas, icom, BankGiro Loterij VIP-kaart en leden.
Onze gratis, maritiem Museum, app met een audiotour door het museum en haven.

Er zijn ook talloze mogelijkheden voor een bezoek met rondleiding, een kinderfeestje bij Professor Plons of een zakelijke verhuring in de Verolmezaal. Problemen met downloaden/printen, openingstijden klantenservice maandag tot en met vrijdag van.30 tot.30 uur. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Betaalmogelijkheden, kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website. Ze leren spelenderwijs alles over verschillende scheepstypen, werk in de haven en navigeren. Wel betaald, maar nog geen tickets ontvangen? Tentoonstellingen, wist je dat de maritieme wereld heel veel invloed heeft op ons dagelijks leven? Filmpjes en fotos nemen je mee in de maritieme verhalen van toen. Word Vriend van het Maritiem Museum! De kinderen helpen met vissen sorteren, schepen laden en lossen, de reisbestemming bepalen en een brand blussen. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt!


Sitemap