Most popular

Feest in zicht, laat je inspireren. " - Computer totaal.1review score iframe width"560" height"315" src"m/embed/-BfaNaRDd6c" frameborder"0" allow"autoplay; encrypted-media" Ben jij al veilig online? Je kunt op een merklogo..
Read more
Kortingsbon printen, actievoorwaarden, er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Daarom beschikt AKR Performance ook over...
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Simply Colors. Actie, actie, je ontvangt nu 15 korting op geselecteerde producten bij Simply Colors 3,5, bekijk actie -15, actie, pak nu 15..
Read more

Korting ov zomervakantie


korting ov zomervakantie

volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Maar je hebt dan alsnog die 40 procent korting. PR hardlopen: 5km 23:22, 4engelse mijl 30:03, 10km 50:01, halve marathon: 1:54:49 PR zwemmen: 1km 25minuten _Tristan Berichten: 1056 Geregistreerd: Woonplaats: Barendrecht Re: Studenten ov zomervakantie En als je je studenten OV gebruikt krijg je alsnog korting in de vakantie Haflinger Tristan XxLMMxX Berichten: 2291. Daarom wou ik er graag geld op zetten. Als je studenten ov geldig is gebruik je die automatisch, alleen als je in het weekend/feestdagen of zomervakantie reist zal er dan geld af gaan. Het reisproduct is echter bedoelt voor de reis tussen huis en de studie locatie, waardoor de OV Studentenkaart niet geldig is in de zomervakantie. Studenten reizen het hele jaar goedkoop en zelfs gratis met de trein op vertoon van hun OV Studentenkaart. 8 euro moet erop staan voor trein (ze zeggen op site 10, maar in praktijk is het 8) Lipicas te koop, weinig gebruikt, extra smal, maat 37! Je kan er gewoon geld opzetten en dat wordt alleen gebruikt als je reist in een niet gratis periode.

Studenten, oV vakantie Studenten, oV zomervakantie 2018

Met korting naar sauna sare
Kortingscode zooff
Gta v kortingscode
Kortingscode leferink schoenen

Korting, feestdagen vrij reizen, vrij reizen, goede Vrijdag. In dit geval reis je dus niet met je studentenreisproduct, maar op saldo. Mijn zoon heeft er geld op staan voor het reizen in het weekend en dat blijft gewoon staan als hij door de weeks weer gratis reist. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Dinsdag, vrij reizen, korting, woensdag, vrij reizen, korting. Of kan ik op mijn studenten ov ook gewoon tegoed zetten? In deze periode reizen studenten wel met 40 korting vanaf 09:00 uur en kunnen zij middels samenreiskorting 3 medereizigers laten meeprofiteren. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster). Nu het bijna zomervakantie is kan ik mijn buskaart dus niet gebruiken om met de bus naar mijn werk te gaan. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Korting ov zomervakantie
korting ov zomervakantie


Sitemap