Most popular

Swalmen (0 beoordelingen) Een ruim buitenbad in een omgeving met veel groen en water 3,- korting Simpelveld (1 beoordeling) Reis mee met de Miljoenenlijn! Geen verborgen kosten..
Read more
Of download jouw facturen of de reisbescheiden voor je klant. Wilt u op vakantie met uw kleintje van 0 t/m 4 jaar? Wij hebben de meest kindvriendelijke campings..
Read more
Hoe kom je het snelst van Alexanderplatz naar je hotel? 5 op de kaart opgeslagen ritten. Vervoersbewijzen in Berlijn koop je per zone (voor de zones A en..
Read more

Sauna pijnacker korting


sauna pijnacker korting

sauna het koude dompelbad. Bij Centre du Lac vind je onder andere een beautysalon, een kapsalon en een hammam. Tip, dagentree (Herfstspecial) voor 29,50 (27 korting). De zogenaamde Maa sauna is deels onder de grond en met een temperatuur van 110 graden weet je zeker dat je ieder flink gaat zweten! Een complete avond ontspanning met salade of saté. Maak niet alleen kennis met het wellnessresort maar geniet ook van een treatments behandeling. De sauna ligt gewoon onder de rook van de Randstad in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Afkoelen, tussen de sauna's door is het belangrijk om goed af te koelen. Met de Wereldse Wellness Special geniet je van een hele dag entree, artis zoo openingstijden warme chocolademelk, een gebakje en een presentje.

Centre Du Lac, korting Centre Du Lac, pijnackersauna pijnacker korting

Home » Saunas Zuid-Holland, we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Hierdoor is er voor iedereen, ook als je voor het eerst naar de sauna gaat, een expedia kortingscode app sauna die bij je past. Dat kan onder een koude douche of in een koud dompelbad, maar de neveltuin van Centre du Lac is daar ook een goede plek voor. Dagentree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v. Centre du Lac klinkt buitenlands, maar voor een bezoek aan dit sfeervolle wellnesscentrum hoef je niet helemaal naar Frankrijk. SpaWell is de perfecte plek voor een dag pure ontspanning. Home sauna aanbiedingen / SpaWell, dagentree voor 13,95 (54 korting ontdek het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het noorden! Baden, zwembaden in een sauna hebben twee doelen: afkoelen en ontspannen. 5x Centre du Lac. Het restaurant heeft een regelmatig wisselende kaart voor de grote en de kleine trek. Sauna's, met zeven verschillende sauna's heeft Centre du Lac voor ieder wat wils. Mis geen Centre Du Lac aanbieding!


Sitemap