Most popular

Voor een jubileum, verhuizing of ander zakelijk moment heeft Greetz zakelijk prachtige gepersonaliseerde relatiegeschenken. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vaas verstuur je bij Greetz nu vanaf..
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Belvilla Geldig t/m februari 2019 10 korting op een lokale deal met deze Groupon kortingscode Pak deze code912k Geldig op deals vanaf. Als..
Read more
Voorwaarden en bepalingen Dit aanbod (30 dag Naar dealNaar deal 1018Verlopen dec 8e 2017dec 8e 0,99 spotify Aanbiedingen U kan slechts én keer gebruik maken van dit Kennismakingsaanbod...
Read more

Sauna pijnacker korting


sauna pijnacker korting

sauna het koude dompelbad. Bij Centre du Lac vind je onder andere een beautysalon, een kapsalon en een hammam. Tip, dagentree (Herfstspecial) voor 29,50 (27 korting). De zogenaamde Maa sauna is deels onder de grond en met een temperatuur van 110 graden weet je zeker dat je ieder flink gaat zweten! Een complete avond ontspanning met salade of saté. Maak niet alleen kennis met het wellnessresort maar geniet ook van een treatments behandeling. De sauna ligt gewoon onder de rook van de Randstad in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Afkoelen, tussen de sauna's door is het belangrijk om goed af te koelen. Met de Wereldse Wellness Special geniet je van een hele dag entree, artis zoo openingstijden warme chocolademelk, een gebakje en een presentje.

Centre Du Lac, korting Centre Du Lac, pijnackersauna pijnacker korting

Home » Saunas Zuid-Holland, we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Hierdoor is er voor iedereen, ook als je voor het eerst naar de sauna gaat, een expedia kortingscode app sauna die bij je past. Dat kan onder een koude douche of in een koud dompelbad, maar de neveltuin van Centre du Lac is daar ook een goede plek voor. Dagentree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v. Centre du Lac klinkt buitenlands, maar voor een bezoek aan dit sfeervolle wellnesscentrum hoef je niet helemaal naar Frankrijk. SpaWell is de perfecte plek voor een dag pure ontspanning. Home sauna aanbiedingen / SpaWell, dagentree voor 13,95 (54 korting ontdek het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het noorden! Baden, zwembaden in een sauna hebben twee doelen: afkoelen en ontspannen. 5x Centre du Lac. Het restaurant heeft een regelmatig wisselende kaart voor de grote en de kleine trek. Sauna's, met zeven verschillende sauna's heeft Centre du Lac voor ieder wat wils. Mis geen Centre Du Lac aanbieding!


Sitemap