Most popular

Energieleveranciers vergelijken en overstappen levert je gemiddeld meer dan 300,- per jaar. Weten wat een kWh elektriciteit je kost bij elke energieleverancier? De prijs per kwh is..
Read more
C A gebruikt Cookies en Tracking Pixels op deze website, om de inhoud aan te passen en het verkeer en gedrag van gebruikers te analyseren. Stoere meiden kiezen..
Read more
Voedster prinses wilhelmina ul li Evertje Schouten, ofwel" Vrouw Van der Zande" /li /ul. Rol van het netwerk donor en vrager naar ibclc to date blijven.m.v. Wenn du..
Read more

Kortingsbon wasmachine eandis 2019


kortingsbon wasmachine eandis 2019

met energielabel A Wasmachine met een ouder energielabel AAA, AAC, AAB AAA, AAB, AAC AAA, AAB, AAC AAA, AAB, AAC De kortingsbon geldt voor een koelkast of een wasmachine met én van de bovenstaande energielabels. Verder verloop, als je zelf alles afhandelt zal je jouw gepersonaliseerde bon wat later in de brievenbus krijgen. De handelaar is verplicht de factuur op te maken op naam van degene aan wie de kortingsbon toegekend. U kunt de bon niet meer aanvragen of inruilen nadat u uw toestel hebt gekocht. Een beschermde afnemer (of beschermde klant) is iemand die recht heeft op het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas. Let op : De korting is niet geldig voor droogkasten of diepvriezers.

U krijgt de korting alleen als u eerst de kortingbon aanvraagt bij uw netbeheerder. Aanvraagformulier, download het aanvraagformulier voor de kortingsbon. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. Beschrijving, kortingsbon van 150 euro voor beschermde afnemers bij aankoop van een energiezuinige koelkast of wasmachine. Waar en wanneer gebruiken? Een koelkast gecombineerd met een vriesvak en een wasmachine met was-droogcombinatie komen ook in aanmerking. Je hebt per adres recht op maximaal 2 kortingsbonnen per jaar, ook al wonen er op het adres meerdere beschermde klanten. Al de voorwaarden vind je terug op het aanvraagformulier. De kortingsbon die in een bepaald jaar aangemaakt en uitgereikt wordt, geldt enkel voor aankoop van een toestel met factuurdatum in datzelfde jaar. De kortingsbon is strikt persoonlijk en wordt op naam van de aanvragende klant opgemaakt. Samen vullen jullie het aanvraagformulier. De kortingbon is er alleen voor beschermde afnemers in het Vlaams Gewest.

Meubelbeslagonline.nl kortingsbon, Fotofabriek kortingsbon,


Sitemap