Most popular

Deze cashback kun je altijd gebruiken.c.m. Deze Sonos SUB geeft een extreem diepe bas wat je Home-Cinema set helemaal af maakt. Heb je een Android-toestel, dan vind je..
Read more
Dan kan je daarvoor zowel terecht op Facebook en Twitter als op! Makro is houder van het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk. Tijdens het plaatsen van je bestelling is het..
Read more
Waan uzelf in Mexicaanse sferen met de bijbehorende palmbomen en watervallen. Faciliteiten Attractiepark- Vakantiepark Slagharen. Chuck Wagon Ferris wheel Minimale lengte 85 cm Maak een ritje in een..
Read more

Ns kaart kopen met korting


ns kaart kopen met korting

Abonnement extra voordelig kunt kopen. Stap 1: Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. Studentenkorting naar Belgi Bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis. Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Daarna kunt u het e-ticket printen. (2e klas) 4 personen.p (2e klas) 5 personen.p. Korting bij, nS, international is mogelijk in de actieperiodes, met vroegboekkorting en kortingscode voor medpets in de daluren. Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi.

Ns kaart kopen met korting
ns kaart kopen met korting

Kosten, de Dal Voordeel Kortingskaart kost een vast bedrag per jaar. Deze zijn te herkennen aan de afbeelding met scan ticket op de rechterdeur van het poortje, en aan het verlichte vlak aan de rechterzijde van het poortje. NS heeft meerdere abonnement waaruit gekozen kan worden. Voorbeeld tarieven 3 personen.p. De verwachting is dat de actie in 2019 plaatsvindt vanaf medio april tot en met eind mei. Geen wachtrijen bij balie of kaartautomaat. Treintickets naar Berlijn 39 Boek in januari en reis voordelig in maart t/m juni 2019 voor 39 met de trein naar Berlijn. Stap 3: Het poortje opent en u kunt nu het station betreden of verlaten.

De daluren zijn als volgt: Op doordeweekse dagen voor.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur De weekenden van vrijdag.30 uur tot maandag.30 uur Op feestdagen de hele dag Goed om te weten Of je recht hebt. Zo worden er verschillende aanbiedingen georganiseerd, Hieronder treft u een overzicht van de lopende aanbiedingen van. Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV. Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Uiteraard kunt u vanaf 6 personen ook 2 boekingen plaatsen en meermaals gebruik maken van deze kortingsactie voor goedkope treinkaartjes naar Parijs. Stap 2: Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan uw rechterzijde. Als u met kortingscode sumo oriental een e-ticket of mobiel ticket reist, opent u het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket of mobiel ticket. NS, international in februari 2019.

Ns kaart kopen met korting
ns kaart kopen met korting


Sitemap