Most popular

Papa s Chkn Poppers to make your meal even more satisfying, and dont forget to finish off with one. Papa, johns order by signing up for. Papa Johns..
Read more
Daarna weet je welke winkel de beste actie heeft op dit moment. Neem ze eens rustig door en je komt er snel achter welke winkel de beste aanbieding..
Read more
De voorleesdagen duren t/m zaterdag 2 februari. Voordelen koper, je geeft een cadeau die altijd goed is, want je geeft een cadeaubon die in heel Vlaanderen kan gebruikt..
Read more

Studenten ov korting metro amsterdam


studenten ov korting metro amsterdam

wanneer het traject Schiphol-Rotterdam deel uitmaakt van de treinreis). Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. OV -chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station?

Esprit korting september 2019, Beautyleverancier kortingscode, Lidl kortingscode verzendkosten, Centerparcs kortingscode cp,

35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Houd uw OV -chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Reisinformatie, reizen met een, oV -chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? NS International-balie in de Tickets Servicewinkels; NS-servicebalies op het station. U moet hiervoor Samenreiskorting. F ontvang 50 korting als je voor én van onze andere voordelige abonnementen kiest. Klassewissel Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen? Er zijn papieren chipkaarten voor bijvoorbeeld 1 uur of 1 dag/24 uur reizen. In de bus of tram is het over het algemeen niet toegestaan om een gewone fiets mee te nemen. Studenten, oV en profiteer je van 40 korting op je reis, het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, coaxkabelwinkel kortingsbon tram- en metrovervoerders. Als je in Nederland een (deel van je) traject reist met. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig.


Sitemap