Most popular

De 20 korting wordt niet berekend over de toeslag van de sneldienst. De tarieven van Rederij Doeksen zijn tijdens het Openbare Dienstcontract in de jaren 90 vastgesteld door..
Read more
Heyo captain jack, the 90ies are back! Nl heeft voor jou een unieke Dr sticker. Gebruik geen AdBlock of andere browser-extensie die het plaatsen van cookies blokkeert. Je..
Read more
Museum Ons Lieve Heer op Solder. Wil je niet dat je mailbox overstroomd met dat soort mail of nieuwsbrieven die aan de winactie gekoppeld zitten. Als jij niet..
Read more

Korting meereizen business card


korting meereizen business card

abonnement. Wat is de NS-, business, card? Zo reist u comfortabel met het gehele openbaar vervoer, zonder saldo te laden. Probeer de NS-, business, card, stap over op de NS-, business, card en start ook met flexibel reizen. Elke medereiziger moet dan met een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart reizen en voorafgaand aan de reis daarop het product Samenreiskorting en voldoende saldo laden. Heeft u een nieuwe opdracht en reist u daardoor naar een andere bestemming?

Reis zonder zorgen: nooit meer nadenken of er voldoende geld op uw OV-chipkaart staat. U krijgt al deze diensten met de NS-, business, card zonder vaste kosten en betaalt achteraf voor het gebruik ervan. Met deze kaart reist u flexibel. Zie /samenreiskorting voor meer informatie. Bijkomend voordeel is dat je ook nog iets van de stad ziet en het is natuurlijk gezond! 80.000 ondernemers gingen u voor, als ik reis met de NS-, business, card dan maak ik voornamelijk gebruik van de trein en de OV-fiets. Parkeer eenvoudig bij Q-park, bijvoorbeeld om daarna met de trein naar de stad te reizen. Huur een OV-fiets om van het station bij een afspraak of opdracht te komen. Eenvoudig gebruikmaken van deur-tot-deurdiensten, minder administratie: 1 kaart, 1 doorlopende overeenkomst, 1 factuur. Neem contact met ons. Dan kost het u dus niets.

Medicanimal kortingscode
Online deurbeslagshop kortingscode
Zalando lounge kortingscode maart 2019


Sitemap