Most popular

Met onze unieke kerstshow geven we je eindeloze hoeveelheid tips en inspiratie voor het aankleden van kerstbomen, kersttafels en kroonluchters om de meest gezelligste kerstsfeer in huis en..
Read more
Wij zijn deze website begonnen omdat wij zelf vaak online bestellingen plaatsen. Met én simpele klik zijn ook direct de bijbehorende acties, aanbiedingen en kortingscodes te zien! Door..
Read more
Verlopen op: include functions/p? Met de extra korting van. Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie..
Read more

Altijd korting bus tram metro


altijd korting bus tram metro

aegon Agis Allianz Allianz Global Assistance AllSecur AnderZorg anwb Aon arag Ardanta ASR Autoweek Avéro Achmea Axent Azivo Besured Bewuzt. Altijd Korting geldt op alle bussen (met uitzondering van Nachtnetlijnen trams en metros in Nederland. Let op: Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar of ouder? Heeft uw kind nog geen dekaartendrukkerij kortingscode OV-chipkaart?

Niet geldig in de treinen, veerboten en nachtbussen. Kids tot 4 reizen altijd gratis mee. Voor overige reizigers is het maandproduct voordelig als je meer dan 82,50 op saldo per maand reist. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar.

Nieuwe auto kopen zonder inruil hoeveel korting, Ray ban korting, On your feet korting eventim,

Het abonnement moet op een persoonlijke. Welkom, oV-chipkaart abonnementen, een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio. Een regionaal kortingsabonnement functioneert niet wanneer men Altijd Korting op dezelfde OV-chipkaart heeft geladen. Wat kan ik met deze website? Dan ontvang je automatisch 34 korting op de ritprijs wanneer je op saldo reist met je persoonlijke OV-chipkaart. Kinderen 4 t/m 11 jaar: 47 korting (inclusief leeftijdskorting) op de ritprijs bij reizen op saldo. Hieronder staat een totaal overzicht van ieder OV-chipkaartabonnement in Nederland, inclusief de kortingsabonnementen. Tijdens de spits met 20 korting van maandag t/m vrijdag tussen.30.00 en tussen.00.30 uur. Het maakt niet uit welke webshop je kiest. In het weekend met 40 korting van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur. Bij alle andere openbaar vervoer bedrijven.


Sitemap