Most popular

Veel wind en kans op een bui. Verwachting voor vandaag en morgen, vannacht is het overwegend bewolkt en kan het oosten lokaal nog regenen. Van het westen uit..
Read more
De prijs per kaartje gaat boven de 100 stuks namelijk flink omlaag. Is er kort geleden een kleine geboren bij jou of bij naasten? Zoals al eerder vermeld..
Read more
Meer info lees je in onze. Bang dat je maar uit een paar bestemmingen kunt kiezen? Blij om je terug te zien. Waar wacht je op, schrijf..
Read more

Korting glowgolf apeldoorn


korting glowgolf apeldoorn

eens een hole-in-one te scoren bij. De ruimte in het wijkcentrum, waar. Ook veel kinderfeestje kiezen voor, glowgolf. Ook volwassenen vinden het geweldig leuk op deze baan en daarom is Moonlight Golf ook heel erg geschikt voor bedrijfsuitjes en familiefeesten. Met Glow in the Dark Biljartgolf speel je in een donkere ruimte met de laser, stroboscoop, blacklight en discobal aan, super spannend! Glow in the Dark Biljartgolf.

Apeldoorn, Glowgolf Apeldoorn, Blacklight indoor midgetgolf
Margriet vouchercode 2019 - Kortingscode van Abonnement
Kortingskaart voor de trein kopen?
Pharos, reizen (anwb) 2019 Alle Reisorganisaties

Apeldoorn in locatie De Stolp is gesloten. GlowGolf gevestigd was, wordt anders ingevuld en de minigolfbaan heeft daarvoor plaats moeten maken. Moonlight Golf: Sfeervol onder het licht van de sterren en de maan. Je kijkt uit over Bussloo en ziet de maan en de sterren het prachtige, donkere en stille meer verlichten. Welkom in, apeldoorn, glowGolf. Ook hél geschikt als kinderfeestje! Echter kom dan gewoon. Niet indoor, maar outdoor op onze Minigolf USA: veel mooier en spannender! Deze beddengoed kortingscode activiteit is geschikt voor volwassenen.


Sitemap