Most popular

De zoekfunctie bovenaan de pagina kun je onder andere gebruiken om aanbiedingen of kortingen te zoeken. Je kunt onder andere zoeken op sauna, stad, gemeente en faciliteiten. Zgoda..
Read more
De Blokker aanbiedingen kun jij iedere week weer vinden in de folder die bij je op de deurmat valt. Iedere week zijn er weer nieuwe producten in de..
Read more
Hubo kortingscode twyss, pak code, gratis, extra's, geverifieerde kortingscode, direct gratis extra's door een kortingscode van. Bekijk alle acties en aanbiedingen van deze week in de online. Voor..
Read more

Spa sereen maarssen adres


spa sereen maarssen adres

ontspannen gaat bij ons samen met bijzondere momenten aan tafel. Guinot DeLuxe, Hamam DeLuxe en het VIP-arrangement. Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Enkele van mijn favorieten waren de zwembaden (drie binnen en Ân buiten, allemaal geschakeld, zodat je een leuk eindje om kunt zwemmen zonder dat je âbaantjesâ hoeft te doen de waterval, de uitstekend verzorgde opgietingen, afkoelen in natuurwater (het ijs werd netjes voor ons weggehaald. Die doen het goed bij elke gelegenheid.

Spa sereen maarssen adres
spa sereen maarssen adres

Ik kom er graag nog eens in de zomer of het voorjaar kijken zodat ik meer van de tuin aan het water kan genieten). Aan comfort geen gebrek (twee rustruimtes hebben bijvoorbeeld de beroemde chaise longues van designer Le Corbusier - een genot om op te liggen, maar ook voor een lekkere âorenfauteuilâ kan men er terecht, of voor een rustbed en er zijn meer dan voldoende faciliteiten. Ga de Zuilense Ring (N230). Mocht deze vol zijn, dan kunt u nog altijd uw auto kwijt op de naast gelegen parkeerplaats. Meer informatie, vacature Manager beheer en onderhoud. Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn!


Sitemap