Most popular

Wel dit kan ook, want je kan een verblijf boeken in én van de themabungalows gelegen bij het meer. 25,0024,00 4 korting, bekijk aanbieding, meer info, kies..
Read more
Wees er snel bij want de actie loopt al een aantal dagen! Klik vervolgens op de aanbieding die hier voor je klaar kamera express nieuwsbrief korting staat en..
Read more
Mis haken in de badkamer. Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie (inclusief telefoonnummer en adres) vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Kan maar een..
Read more

Spa sereen maarssen adres


spa sereen maarssen adres

ontspannen gaat bij ons samen met bijzondere momenten aan tafel. Guinot DeLuxe, Hamam DeLuxe en het VIP-arrangement. Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Enkele van mijn favorieten waren de zwembaden (drie binnen en Ân buiten, allemaal geschakeld, zodat je een leuk eindje om kunt zwemmen zonder dat je âbaantjesâ hoeft te doen de waterval, de uitstekend verzorgde opgietingen, afkoelen in natuurwater (het ijs werd netjes voor ons weggehaald. Die doen het goed bij elke gelegenheid.

Spa sereen maarssen adres
spa sereen maarssen adres

Ik kom er graag nog eens in de zomer of het voorjaar kijken zodat ik meer van de tuin aan het water kan genieten). Aan comfort geen gebrek (twee rustruimtes hebben bijvoorbeeld de beroemde chaise longues van designer Le Corbusier - een genot om op te liggen, maar ook voor een lekkere âorenfauteuilâ kan men er terecht, of voor een rustbed en er zijn meer dan voldoende faciliteiten. Ga de Zuilense Ring (N230). Mocht deze vol zijn, dan kunt u nog altijd uw auto kwijt op de naast gelegen parkeerplaats. Meer informatie, vacature Manager beheer en onderhoud. Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn!


Sitemap