Most popular

Zorg ervoor dat je een collectie aan goede basics hebt, want daar doe je lang mee en heb je veel plezier van. Wij hopen dat dit voor u..
Read more
De Tweede Wereldoorlog verwoestte de originele torenspits uit 1712. 5 typisch Zeeuwse zaken die je in Mini Mundi in het klein ziet. Daarnaast is het ook mogelijk om..
Read more
Kijk voor de andere arrangementen op de website van het bowlingcentrum. Twijfel dus niet langer en boek gauw je vakantie bij Landal! Last Minute boeken geeft bij Landal..
Read more

Spa sereen maarssen adres


spa sereen maarssen adres

ontspannen gaat bij ons samen met bijzondere momenten aan tafel. Guinot DeLuxe, Hamam DeLuxe en het VIP-arrangement. Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Enkele van mijn favorieten waren de zwembaden (drie binnen en Ân buiten, allemaal geschakeld, zodat je een leuk eindje om kunt zwemmen zonder dat je âbaantjesâ hoeft te doen de waterval, de uitstekend verzorgde opgietingen, afkoelen in natuurwater (het ijs werd netjes voor ons weggehaald. Die doen het goed bij elke gelegenheid.

Spa sereen maarssen adres
spa sereen maarssen adres

Ik kom er graag nog eens in de zomer of het voorjaar kijken zodat ik meer van de tuin aan het water kan genieten). Aan comfort geen gebrek (twee rustruimtes hebben bijvoorbeeld de beroemde chaise longues van designer Le Corbusier - een genot om op te liggen, maar ook voor een lekkere âorenfauteuilâ kan men er terecht, of voor een rustbed en er zijn meer dan voldoende faciliteiten. Ga de Zuilense Ring (N230). Mocht deze vol zijn, dan kunt u nog altijd uw auto kwijt op de naast gelegen parkeerplaats. Meer informatie, vacature Manager beheer en onderhoud. Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn!


Sitemap