Most popular

Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. OV -chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Dit kan..
Read more
Ook komt het weinig of nooit voor dat men de korting ook krijgt op de aankoop van een cadeaubon (want als dit voor dezelfde winkel(keten) is zou..
Read more
Alles in allem eine tolle Erfahrung. Granted we got lucky with the weather, but there is no better way to see Texel then from the sky. Danke an..
Read more

Met korting naar kunsthal rotterdam


met korting naar kunsthal rotterdam

Kunsthal, de Kunsthal maakt jaarlijks zo'n 25 zeer diverse en vaak spraakmakende tentoonstellingen waarmee ze een avontuurlijke reis biedt langs verschillende culturen en kunststromingen. Bezoek de website voor actuele tentoonstellingsinformatie en activiteiten in de Kunsthal Rotterdam. Speerpunten zijn aandacht voor talentontwikkeling en het samenwerken met organisaties in de stad Rotterdam en ver daarbuiten. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Stationsplein 20 (in de hal van Rotterdam Centraal). Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Contact, rotterdam Tourist Information, coolsingel 114 (in de tuin van het Schielandshuis).

De in 1992 opgerichte. Kunsthal Rotterdam neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse culturele landschap. Kunsthal Rotterdam, gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud. Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen. Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan, kunsthal Rotterdam (Rotterdam).

Promotiecode vakantieveilingen 5 korting
Actiehunt kortingsbon
Cjp korting america today

Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Kunsthal korting! Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-kaart. Gratis, museum Kunsthal Rotterdam Rotterdam, de Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen. Informatie, u bespaart 14,- per ticket, op max. Adres: Westzeedijk 341, Rotterdam, telefoonnummer:, website: Vergelijkbaar aanbod. 1 ticket per VIP-kaart. Beeld header: Tristan Fewings en, beeld ankeiler: Dan Tobin Smith, locatie: Kunsthal Rotterdam. Speciaal voor groepen zijn er rondleidingen en iedereen is welkom in het Kunsthalcafé waar je geniet van een lekker drankje om eens goed na te bespreken. Ontdek alles over onder andere Star Wars, Star Trek, Jurassic Park en Godzilla en laat je meeslepen in rijke fantasiewerelden vol buitenaardse wezens en andere planeten. Science Fiction: A Journey into the Unknown 16 maart t/m Ga op een ontdekkingstocht door de fascinerende genres van sciencefiction!

Sixt anwb korting, Kaartjes met korting kopen ns, Ns ov kortingskaart kwijt abonnement,


Sitemap