Most popular

Welkom1 Verlopen op: 10 korting op een kaartje met deze Efteling kortingscode via de nieuwsbrief Verlopen op: Tot 50 korting op een verblijf gratis dagentree bij de Efteling..
Read more
Het kleurrijke magazine van Geldersch Landschap Kasteelen ontvang je nu helemaal gratis. Je ontvangt dan met vijf maanden zwangerschap de blije doos met daarin leuke en nuttige cadeaus..
Read more
Entdecken Sie unsere vielseitige Kollektion an Deserts Boots für Herren. Clarks Store, clarks Partner, als favorisierten Shop merken Remove Default Store. Zahlungsmethoden, bezahlvorgänge werden sicher von WorldPay durchgeführt...
Read more

Dolfinarium korting kruidvat


dolfinarium korting kruidvat

is niet het enige dagje uit in de omgeving van Harderwijk wat je voordelig kunt bezoeken. Hél lang geleden, in de 17e eeuw, is er zelfs eens een in de Amsterdamse grachten gespot. Zo zie je in het Dolfinarium bijvoorbeeld van dichtbij wat de schokkende gevolgen zijn van de vervuiling van de oceanen voor dolfijnen en andere zeezoogdieren. In de verschillende shows en voorstellingen staat steeds een ander zeezoogdier centraal. Ze tuimelen over elkaar heen, achtervolgen elkaar en dobberen door hun bassin. Vergeet daarom vooral niet om een bezoekje te brengen aan de Snor(rrr)show, om deze kolossen in actie te zien! Op aanwijzingen van de verzorgers laten ze zich van hun allerbeste kant zien. Superleuk, maar er is ook aan het educatieve aspect gedacht. De dolfijnen doen leuke kunstjes en misschien krijgen de trainers wel een knuffel van de zeezoogdieren.

Extra korting met jouw spaarpunten op dagjes uit Kruidvatdolfinarium korting kruidvat

Met korting naar Dolfinarium - Anwb
Hema Tickets kortingscode: 50 korting in februari 2019
De hoogste korting op Dolfinarium tickets : tikata
Hema Tickets kortingscode - 50 korting in februari 2019

Het Dolfinarium in Harderwijk is het allergrootste zeezoogdierenpark van Europa. Foto: (c) Dolfinarium, bereikbaarheid van het park, het Dolfinarium is prima bereikbaar per trein. Zo kun je dus al simpel en snel besparen op een dagje Dolfinarium. De reis naar het Dolfinarium kun je ook plannen bij. Tickets geldig t/m Maar ook op kun je korting krijgen.

Maritiem museum rotterdam korting
Musical anne frank korting anwb


Sitemap