Most popular

Restaurants in Drenthe, laat je heerlijk culinair verwennen bij én van de vele verschillende restaurants in Drenthe! Met deze cookies kunnen wij het bezoek en winkelen bij de..
Read more
Array 11 likes 4 talking about this. Batman shadow led wall light new acryl fashion Ac110v 220v projection light mounted sconce indoor New led wall light 3w 5w..
Read more
Pumpkin Face Halloween Cake Style: Double layer 8 in round. Check out Taste Bakery Cafe's Menu. Chocolate Brownie Dark Chocolate Chocolate Lovers Bownie. (voor Belgi 40,-) Dan..
Read more

Dolfinarium korting kruidvat


dolfinarium korting kruidvat

is niet het enige dagje uit in de omgeving van Harderwijk wat je voordelig kunt bezoeken. Hél lang geleden, in de 17e eeuw, is er zelfs eens een in de Amsterdamse grachten gespot. Zo zie je in het Dolfinarium bijvoorbeeld van dichtbij wat de schokkende gevolgen zijn van de vervuiling van de oceanen voor dolfijnen en andere zeezoogdieren. In de verschillende shows en voorstellingen staat steeds een ander zeezoogdier centraal. Ze tuimelen over elkaar heen, achtervolgen elkaar en dobberen door hun bassin. Vergeet daarom vooral niet om een bezoekje te brengen aan de Snor(rrr)show, om deze kolossen in actie te zien! Op aanwijzingen van de verzorgers laten ze zich van hun allerbeste kant zien. Superleuk, maar er is ook aan het educatieve aspect gedacht. De dolfijnen doen leuke kunstjes en misschien krijgen de trainers wel een knuffel van de zeezoogdieren.

Extra korting met jouw spaarpunten op dagjes uit Kruidvatdolfinarium korting kruidvat

Met korting naar Dolfinarium - Anwb
Hema Tickets kortingscode: 50 korting in februari 2019
De hoogste korting op Dolfinarium tickets : tikata
Hema Tickets kortingscode - 50 korting in februari 2019

Het Dolfinarium in Harderwijk is het allergrootste zeezoogdierenpark van Europa. Foto: (c) Dolfinarium, bereikbaarheid van het park, het Dolfinarium is prima bereikbaar per trein. Zo kun je dus al simpel en snel besparen op een dagje Dolfinarium. De reis naar het Dolfinarium kun je ook plannen bij. Tickets geldig t/m Maar ook op kun je korting krijgen.

Maritiem museum rotterdam korting
Musical anne frank korting anwb


Sitemap