Most popular

Ga een dagje erop uit naar het attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. Hier staat de achtbaan Goliath, die je al van ver boven het park uit ziet torenen...
Read more
Deze voegen wij toe aan de nieuwsbrief die jij eens per week zult ontvangen, echt de moeite waard! Maak nu gebruik van deze actie. De meeste webshops..
Read more
Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. After booking, all of the propertys details, including telephone..
Read more

Jt bioscoop korting studenten ov


jt bioscoop korting studenten ov

klinkt weinig maar als jij elke keer bij AH je boodschappen doet, bij Shell tankt en bij Etos je schoonheidsproducten koopt dan tikken die Air Miles lekker aan. Ja, geldt van zondag t/m donderdag.

Milesonly, met behulp van jouw Air Miles kan War Child kinderen helpen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. De tickets zijn over het algemeen geprijsd naar het moment van de dag waarop je een film gaat kijken. JT bioscopen : Filialen? Accepted by all operators in the Netherlands. Spaar jij ook al AH Restaurantzegels? Bij de vestiging in Tilburg is dit niet zo, maar je krijgt wel korting als student en als zestigplusser. De bezoekersaantallen zijn de afgelopen jaren gegroeid, en de budgets voor films groeiden mee. Wij pakken Euroscoop erbij. Bij alle filialen kun je op zondagochtend voor half twaalf een kaartje krijgen voor 6,25 euro. Wel voor CJP, geldt van maandag t/m vrijdagmiddag. Voorwaarden zijn te vinden op de website.


Sitemap