Most popular

Een dagje pretpark is superleuk om cadeau te doen. In de winter zijn de meeste pretparken namelijk gesloten. De komende tijd zal het aanbod van steeds verder uitgebreid..
Read more
Kerstmarkt van Dordrecht, een leuke dag uit naar de grootste kerstmarkt van Nederland. This feature is not available right now. Rotterdam staat in het zuiden van Rotterdam, vlakbij..
Read more
Verloopt: : Nooit, geplaatst : 1 jaar geleden. Amazing Kids stuurt je een e-mail ter bevestiging. Wij gaan ervan uit dat dit de eerste keer is dat je..
Read more

Korting scheepvaartmuseum sneek


korting scheepvaartmuseum sneek

beoordelingen) nemo: Ontdek zelf hoe de wereld werkt. In De Zeereis maak je een spannend virtueel spektakel mee. Negen stijlkamers tonen diverse interieurs uit de 18e en 19e eeuw: van chique eetkamer tot de opkamer van een boerderij. Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis. . 20 korting, het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.

korting scheepvaartmuseum sneek

Met korting naar Het, scheepvaartmuseum Photos Videos tagged with # scheepvaartmuseum Museumkaart schatkamerdetail Fries, scheepvaartmuseum, sneek Het, scheepvaartmuseum - Home Facebook

Bagageonline korting
Amsterdam arena tour korting

Deze zeereis is voor jong en oud een leuke belevenis. Naast het bekijken van de prachtige objecten er is ook genoeg te beleven. Deze topcollectie is echt een bezichtiging waard! Met een virtual-realitybril op je neus duik je in het ruim van een VOC-schip terug in de tijd. Wij gaan zeker nog terug, want omdat we ook nog wat tijd in de binnenstad van Amsterdam wilden spenderen hebben we pas de helft van het museum gezien. Het enige wat ontbreekt is de zee zelf, want het VOC-schip 'Amsterdam' is zo goed nagebouwd dat je het niet van het echte onderscheidt. Voor de lunch, koffie of thee met een snack biedt het restaurant voor elk wat wils. Het VOC-schip Amsterdam, een zeereis, maar dan bijna levensecht.


Sitemap