Most popular

Weather info: Select another region, lift types: Select another region, select another region. Waardering: 8 maandag om 18:35 uur TIP: Je vindt veel meer beoordelingen. Bij Skidôme ben..
Read more
Kies voor een verkwikkende gezichtsbehandeling, ga voor een ontspannende massage of kies voor een manicure of pedicure. Gebruik van lunchbuffet, gebruik van dinerbuffet 3 consumpties (non-alcholisch). Niet geldig..
Read more
Sinterklaas is weer richtig Spanje, hoog tijd voor de kerst periode! Read more, korting op dure horloges 51 Voorheen 19,95 bespaar nu 70 en betaal 5,95 Top actie!..
Read more

Korting scheepvaartmuseum sneek


korting scheepvaartmuseum sneek

beoordelingen) nemo: Ontdek zelf hoe de wereld werkt. In De Zeereis maak je een spannend virtueel spektakel mee. Negen stijlkamers tonen diverse interieurs uit de 18e en 19e eeuw: van chique eetkamer tot de opkamer van een boerderij. Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis. . 20 korting, het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.

korting scheepvaartmuseum sneek

Met korting naar Het, scheepvaartmuseum Photos Videos tagged with # scheepvaartmuseum Museumkaart schatkamerdetail Fries, scheepvaartmuseum, sneek Het, scheepvaartmuseum - Home Facebook

Bagageonline korting
Amsterdam arena tour korting

Deze zeereis is voor jong en oud een leuke belevenis. Naast het bekijken van de prachtige objecten er is ook genoeg te beleven. Deze topcollectie is echt een bezichtiging waard! Met een virtual-realitybril op je neus duik je in het ruim van een VOC-schip terug in de tijd. Wij gaan zeker nog terug, want omdat we ook nog wat tijd in de binnenstad van Amsterdam wilden spenderen hebben we pas de helft van het museum gezien. Het enige wat ontbreekt is de zee zelf, want het VOC-schip 'Amsterdam' is zo goed nagebouwd dat je het niet van het echte onderscheidt. Voor de lunch, koffie of thee met een snack biedt het restaurant voor elk wat wils. Het VOC-schip Amsterdam, een zeereis, maar dan bijna levensecht.


Sitemap