Most popular

Met deze kortingscode krijg je 12 korting op een hotel via. Geldig t/m februari 2019 Tot 50 10 extra korting op een hotelboeking in de supersale met deze..
Read more
Niets is minder waar. Hij was een echte autoliefhebber, vertelt Nijman. Na de middag speelde de rockgroep Thats It op het podium en vermaakte het publiek met voor..
Read more
Werkende kortingscode Noodbakens 2019, bespaar geld met promotiecode Noodbakens geverifieerd Februari : 10 korting op alles gratis verzendin op je volgende aankoop Noodbakens. Daarom zijn wij altijd op..
Read more

Kortingsbon karten delft


kortingsbon karten delft

afstand. Ervaar de ultieme racebeleving, are you ready to go fast? Kies jouw kartdeal 16,00.p. Uiteraard is Race Planet ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. In totaal kunnen 20 deelnemers tegelijk op de kartbaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.kortingsbon karten delft

Bleekemolens Race Planet is de grootste organisatie van kartbanen in Nederland met circuits in Amsterdam, Delft en Zandvoort.
Karten bij Bleekemolen is geschikt voor iedereen vanaf acht jaar.40 meter.
Kortingsbon kerstcircus sittard faciliteiten voor een halve dag of enkele efteling aanbieding abonnement uren.

1 heat karten 32,50 per les, race Academy 46,50.p. Voor degenen die de smaak van het karten te pakken hebben, zijn er verschillende kartcusussen voor de jeugd bij Race Planet. Na al die actieve inspanningen is het tijd voor een hapje en een drankje.

De topsnelheid ligt op 50 km/u. Hoe lang is de kartbaan? Smart Enough to Escape? Indien mogelijk kan een doorstroming naar gevorderden plaatsvinden op dinsdagavond. Race Planet Amsterdam heeft twee kartbanen en Race Planet Delft heeft er maar liefst drie verdeeld over vier (!) verdiepingen. Welkom bij Race Planet. Bekijk hier onze instructievideo. Zeker als je weet dat je wel tot 65 kilometer per uur kan komen met je kleine kart. Maar Race Planet biedt natuurlijk meer dan dat, want kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 meter) zijn van harte welkom voor hun eerste rondjes over het asfalt van de kartbanen tijdens speciale kinderheats. Ezra - Vriendengroep, iets anders dan karten? Alle kinderen moeten beschikken over een minimale lengte van.35 meter.


Sitemap