Most popular

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen. Waardering: 7,4 zondag om 14:59 uur. Dan is de Walibi Pass een ideale uitkomst voor. Met de Walibi Pass kunt u namelijk..
Read more
Mal etwas ganz Besonderes? Dat was even een dingetje, want de limousine kon bijna niet over de drempels heen. Al vanaf 249 voor 4 pers., 3 nachten incl...
Read more
EarlyBird Belgi, tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij NS International naar Belgi. Geldig t/m februari 2019 m korting: 15 korting op retourdeals. Momenteel..
Read more

Cjp cultuurkaart korting treinen


cjp cultuurkaart korting treinen

dubbelzijdig gedrukt. Walter Groenen, directeur CJP: Als je als jongere ergens naartoe wil is vervoer een issue. Alleen voor scholen die meedoen aan de CJP Cultuurkaart. Geschiedenis bewerken, op initiatief van de, amsterdamse. Een samenwerking met ministerie van OCW wordt in 1999 gestart door de komst van het verplichte vak CKV (Culturele en Kunstzinnige Vorming) binnen het Studiehuis en krijgen alle havo- en vwo-leerlingen in 1999 een gratis CJP. CJP verlaagt deze drempels door enerzijds het bestaande cultuuraanbod te bekijken door de ogen van jongeren zelf en anderzijds door kortingen aan te bieden om de interesse van de Vlaamse jeugd op te wekken.

Op datum, altijd korting (geen datum februari. CJP'ers krijgen tweemaandelijks CJP Magazine opgestuurd.

Blijkaartje kortingscode, Gamma 15 procent korting,

De Schooltoer is met name bedoeld voor kleinere groepen (bijvoorbeeld een klas) die gezamenlijk op stap gaan. Amsterdam, den Haag, rotterdam, utrecht, toon provincies, online. Kaarten passen, de CJP-pas is een pas voor jongeren die in het leven is geroepen om cultuur te bevorderen onder de Nederlandse jongeren. De kaart biedt dezelfde kortingen als het CJP. De MBO Card is een initiatief van CJP in samenwerking met Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) en wordt ondersteund door het ministerie van OCW. Om deze kortingen te bekomen, kunnen alle Vlaamse jongeren tussen 12 en 26 jaar zich inschrijven om een lidmaatschapskaart te ontvangen. Daarnaast ontvangen dit schooljaar 930.000 middelbare scholieren een Cultuurkaart. Stichting Cultureel Jongeren Paspoort is de organisatie achter de pas. Een compleet overzicht van kortingskaartjes voor dagen uit vind. Scholen ontvangen bij bestelling een factuur; er hoeft dus niet met creditcard of ideal betaald te worden. In- en uitstappen kan op elk station in Nederland.

In Nederland bezitten.000 jongeren een CJP-pas. Voor de NS Schooltoer geldt dat inchecken niet mogelijk is tussen 06:30 en 09:00 en tussen.00.30 uur. Maar CJP heeft niet enkel een communicerende rol, het onderzoekt ook nieuwe tendensen. GVB Schooltoer geeft 24 uur lang toegang tot bus, tram en metro in Amsterdam voor 3,75. Lastminute nog even weg of toch liever na het hoogseizoen?

Zalando kortingscode december 2019 belgie, Knip en go kortingsbon, Met korting naar de bioscoop, Avantisport.nl kortingscode,


Sitemap