Most popular

Profiteren van extra korting op je aankoop kan met de The, retro, family kortingscodes en aanbiedingen! Op vind jij in onze up-to-date overzichten de meest exclusieve acties en..
Read more
Het is leuk om in dit park alle safari's mee te maken. Waar: de bon zit in de voordeelagenda #10 10,- korting via een kortingssite Wanneer: af en..
Read more
Kortingscode my jewellery en speciale aanbiedingen 2019 - februari. My, jewellery en binnenkort weer terug komt! Er is een live chat verkrijgbaar op de website van. Alle My..
Read more

Body worlds amsterdam aanbieding


body worlds amsterdam aanbieding

wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De expositieruimte bevindt zich tussen de Dam (2 minuten lopen) en Centraal Station Amsterdam (5 minuten lopen waar treinen, trams, metros en bussen stoppen. Voor kinderen is er een gratis speurtocht waarmee ze op ontdekkingstocht gaan door het menselijk lichaam. Boek nu je bezoek! Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

Aerosleep matras aanbieding, Onbeperkt wokken aanbieding,

De voucher is geldig voor 1 persoon. Dan moet je hier zeker naartoe gaan! In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen). Ook gebruikmaken van deze aanbieding? . Ga dan naar Body Worlds in Amsterdam, waar je het menselijk lichaam kunt bekijken! Hier kun je de gehele anatomie bekijken, alle lichaamsdelen met zijn eigen unieke kenmerken. Afdrukken is ook mogelijk. De trein zet je vlak bij het museum. In 5 minuten loop je vanaf Amsterdam Centraal naar body worlds. Bereikbaarheid: body worlds: The Happiness Project is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Gunther von Hagens' body worlds: The Happiness Project neemt je mee op een unieke ontdekkingstocht door het menselijk lichaam.


Sitemap