Most popular

In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Hoe graag we er ook op uit..
Read more
Pak deze codeohbh, geldig voor de steden Sevilla, Malaga, Lissabon en Marrakech. Met de kortingscode ontvang je 15 korting met een maximum van. Pak deze codeg1c7, geldig t/m..
Read more
In de ringstraten rondom het stadshart vind je leuke en aparte winkels die jou met een heel gevarieerd aanbod verrassen. Sanadome kortinscode voor een fijne schoonheidsbehandelingen. Rondom..
Read more

Thermen holiday schiedam contactformulier


thermen holiday schiedam contactformulier

Heel compleet aanbod van saunacabines, met enkele minder voorkomende varianten zoals een filmsauna en asos discount code student een aquariumsauna (dunbevolkt met vissen, overigens - ik zag er drie, dus de luchtbellen zijn een grotere attractie dan de vissen). Ontdek onze rituelen, meer informatie. Het complex oogt schoon, ruikt fris, en ik zag geregeld mensen schoonmaken.

Fijne opgieting meegemaakt, hoewel een beetje kaal aan het einde als er niets wordt uitgedeeld. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren voor de reguliere dag- of avondentree. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Everyday we try to give our guests a relax day. Mooi binnenzwembad, met fijne bubbelbank. Goed voorzien van binnen- en buitenbaden, zowel zwem als dompel, bubbel als kruiden. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Bij de receptie kunnen wij je snel van dienst zijn omdat de reservering reeds staat geregistreerd. Ja, het complex ligt naast een snelweg en het lawaai daarvan overheerst alles als je in de tuin bent. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke behandeling, kom tot rust in de Oosterse rustruimte en geniet van een heerlijke lunch of diner in het restaurant.


Sitemap