Most popular

Maar die belofte van 25 euro per maand minder ( en niet die tegoedbon van de Mediamarkt ) was natuurlijk te mooi om er niet op in te..
Read more
Elk jaar kreeg de auto keurig zijn beurtjes, waarbij er nooit grote onvolkomenheden naar voren kwamen. De specifiek voor Europa ontwikkelde Carisma het label van Japanse auto geven?..
Read more
Op TagCity vind je bovendien ook kortingsbonnen die enkel onze leden kunnen afdrukken. Aangezien je geen account hoeft aan te maken, scheelt dit een hoop tijd. Fotos die..
Read more

Korting klimbos rotterdam


korting klimbos rotterdam

dagje uit. 8 t/m 11 jaar). Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. Verlopen kortingen voor Klimpark Fun Forest Rotterdam. Dit parcours biedt een afwisseling van tokkelbanen en uitdagende elementen; van alles het beste.

Het klimpark heeft 7 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. Fun Forest heeft ook klimparken. Melding verbergen, meer info.

Brabantia met korting
Shoehoo kortingscode

Kinderen met een lengte tussen.30 m en.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een meeklimmende volwassene (18). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Deze is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar (1.30 meter). Tokkelbanen, hangbruggen en tunnels zijn te vinden op het groene parcours. Van voor 17,95 13,46 (bijv. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane.


Sitemap