Most popular

Kies een kleur Permanent. En of het op den duur op te brengen is zoveel heen en weer te reizen moet ik nog maar zien. Kijk daarom altijd..
Read more
890934 Materiaal: Porselein Kleur: Wit met blauwe accenten Microwave- en vaatwasbestendig 20-delig servies bestaande uit: 4 platte borden 26,5 cm (44001) 4 platte borden 19 cm (44011) 4..
Read more
Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief bij het plaatsen van de order en kon de code niet eerder gebruiken. Een, schattige, babykleertjes kortingscode, het ziet ernaar..
Read more

Korting klimbos rotterdam


korting klimbos rotterdam

dagje uit. 8 t/m 11 jaar). Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. Verlopen kortingen voor Klimpark Fun Forest Rotterdam. Dit parcours biedt een afwisseling van tokkelbanen en uitdagende elementen; van alles het beste.

Het klimpark heeft 7 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. Fun Forest heeft ook klimparken. Melding verbergen, meer info.

Brabantia met korting
Shoehoo kortingscode

Kinderen met een lengte tussen.30 m en.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een meeklimmende volwassene (18). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Deze is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar (1.30 meter). Tokkelbanen, hangbruggen en tunnels zijn te vinden op het groene parcours. Van voor 17,95 13,46 (bijv. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane.


Sitemap