Most popular

Prabal Gurung Spring/Summer 2019. Blige and Janet Jackson checked out the fashions at the Baby Phat show together back in September 2004. But, the coolest new way to..
Read more
En daar blijft het niet bij: Albelli heeft namelijk, speciaal voor jouw tablet of telefoon, een gratis app waarmee je gemakkelijk en snel jouw eigen fotoboek maakt. Op..
Read more
Jaarlijks struinen duizenden bezoekers door het gezellige stadje, met aan de ene kant panden in typisch Volendamse bouwstijl en aan de andere kant de haven met vissersschepen. Op..
Read more

Korting via iens


korting via iens

deze nieuwe locatie zal het concept een vaste vorm aannemen. Dan kunnen we met uw vertrektijden rekening houden, zodat u in kortingscode misterdesign alle rust heerlijk kunt genieten van het diner. Gasten, die na het golven, bij ons komen eten, moeten zich melden met hun naam en kassabon van Crazy Golf. Kinderen onder 4 jaar en jarige personen zijn gratis (op vertoon van legitimatie). Dinner in Motion is zowel geschikt om met zn tween aan tafel aan te schuiven, maar ook voor groepen. Op donderdag zijn er regelmatig studentenfeesten. Vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht hét meetingpoint van Den Haag. Tevens vindt men hier meer informatie over diverse openstaande vacatures. De korting geldt zowel in de ochtend, middag, avond als nacht. Zodra gasten binnenkomen begint de ervaring al met kaviaar en houdt pas op nadat er eetbare parels zijn geserveerd.

Virtual tour, view Larger Map, hasta la Evolucon por siempre! Filmdiner met Pathé Buitenhof. E-tickets, tickets op je telefoon en gewone entreekaartjes worden allemaal geaccepteerd. Bij groepen van 7 gasten of meer is de korting dus niet mogelijk. Onze keuken is een combinatie van Zuid-Amerikaanse gerechten en Europese gerechten. De chefs van DIM vinden steeds weer nieuwe combinaties tussen smaak en beeld. Zondag na het diner gaan alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Toen bleek dat het concept levensvatbaar was werd de zoektocht naar een permanente locatie ingezet.

De stad staat voor licht, innovatie en design. Een 360 beleving, waarbij een top menu wordt geserveerd. Je hebt zelfs de keuze of om een tafel exclusief af te huren en eigen beelden te laten verschijnen. Voor meer informatie over de vergaderatrieven en mogelijkheden? Op rekening is mogelijk, mits de voorwaarden zijn voldaan. Reserveringen verlopen direct via, crazy Golf Spijkenisse. Havana doet mee aan het Filmdiner van Pathé Buitenhof. Korting met Pathé-bioscoopkaartje, bij Havana is je bioscoopkaartje korting hypotheekrente rabobank personeel van Pathé Buitenhof of Pathé Spuimarkt geld waard.


Sitemap