Most popular

Deze aanbiedingen worden door energieleveranciers aangeboden om hoger in de vergelijking te komen. 14 dagen bedenktijd Nadat u de goedkoopste energie heeft gevonden kunt u snel en simpel..
Read more
Bovendien kun je in de Air Miles Shop zelf bepalen hoeveel Air Miles je inwisselt en hoeveel je bijbetaalt. Check het rechts bovenaan de pagina met de saldo..
Read more
Lancôme La vie Est Belle Body Lotion Gratis. Read more, handig om te weten over Pathé. Gelieve contact met onns op te nemen om ze te laten..
Read more

Korting medereizigers ns business card


korting medereizigers ns business card

met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Zo reist u comfortabel met het gehele openbaar vervoer, zonder saldo te laden. Kies op ieder moment voor een upgrade naar de 1e klas. Wijzigen onverwacht uw reisplannen dan pakt u zorgeloos een ander vervoersmiddel. Op de NS automaat kan ik deze korting niet terugvinden om hem op mijn NS Business Card te laden voor ik ga inchecken. Wat kunt u nog meer met de NS-Business Card? Probeer de NS-Business Card, stap over op de NS-Business Card en start ook met flexibel reizen. Heeft u een nieuwe opdracht en reist u daardoor naar een andere bestemming?

Verandert uw reisgedrag toch? Goed om te weten, het abonnement staat op de NS-Business Card, hiervoor betaalt u geen aanschaf- of abonnementskosten. Neem contact met ons.

U hoeft alleen uw NS-Business Card te laten scannen. Icon, beste antwoord door Tochjo 26 kortingscode tafel en keuken november 2017, 18:53, dat kan alleen als er een abonnement op uw Business Card staat. Gebruikt u de kaart niet dan betaalt u ook niet. U kunt de kaart helemaal afstemmen op uw eigen reisbehoeften. Bijkomend voordeel is dat je ook nog iets van de stad ziet en het is natuurlijk gezond! Ik heb een NS-businesscard en ik wil iemand mee laten reizen met korting. NS-Business Card is dé mobiliteitskaart voor ondernemend Nederland. Het is zo fijn dat je gewoon naar je afspraak kan fietsen én flexibel bent: je kan weg wanneer je wilt.

Gta v kortingscode
Met korting naar sauna sare
Wiigamesinfo kortingscode 2019
Tickets boudewijn seapark korting


Sitemap