Most popular

Universiteiten of hogescholen hebben een AOC store, toegankelijk via de login van die universiteit/hogeschool. Waaraan moet het bewijs voldoen? De komende producten zijn verkrijgbaar met studentenkorting. In..
Read more
Gemaakt van 100 Arabica-bonen geteeld in de beste koffieregios ben je gegarandeerd van een pure, heerlijk sterke smaak. Vraag dus snel je gratis Nescafé aan en start de..
Read more
Berg je mobiel, geld, paspoort etc. November 2018, travelbags kortingscode: pak 10 korting op handbagage. Maximale korting: 20 Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om..
Read more

Restaurants met korting albert heijn


restaurants met korting albert heijn

de prijs verhogen van de eerste persoon van 18 euro naar 25 euro. Reactie van het restaurant: De prijs is niet verhoogd wij hebben 3 gangen menu samen gesteld met dessert dit zit er normaal niet bij. De reservatie moet wel plaatsvinden binnen de uiterlijke reserveringsdatum die in de voorwaarden is gesteld van de AH Restaurantactie. Het restaurant bepaalt of het een 3 gangen menu a la carte wordt of een vast 3 gangen menu. Omhoog sjohie Berichten: 8727 Lid geworden op: 10:36 Re: Albert Heijn restaurant actie De voorwaarden van de actie zeggen ook duidelijk dat het restaurant vrij is om gasten een 3-gangen menu aan te bieden, of de mogelijkheid om ala carte te eten waarbij de korting. Ik vind van niet. Dit kun je aanmaken via. Want blijkbaar is dat dus regelmatig niet het geval. Kom alles te weten over de AH Restaurantactie waaronder informatie over hoe het werkt, hoeveel zegels je moet sparen voordat je een volle spaarkaart hebt, de deelnemende restaurants, hoe je een diner reserveert en wanneer de AH Restaurantactie plaatsvindt in 2019.

Korting wordt vervolgens verrekend. En ja, ik kan me indenken dat, als er een dessert bij zit, dat er dan niet nog even onbeperkt gegeten kan worden. Het is een aardige manier om eens kennis te maken met een restaurant of dat nu via een vast menu is of via een korting op de a la carte opties. Nergens staat dat er iets onbeperkt moet zijn. En daar zie ik toch heel wat anders. Overigens zijn er ook restaurants die de reguliere tarief vragen. Om gebruik te maken van kortingsbonnen bij AH hoef je alleen een profiel te hebben.

restaurants met korting albert heijn


Sitemap