Most popular

Je hoeft alleen maar de code in te voeren en op gebruiken te klikken. Na het verschijnen van de Zalando kortingscode voor 30 korting was iedereen het erover..
Read more
Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten. Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dit gevoel wil deze sauna graag samen met de..
Read more
Collectief kiezen voor duurzame energie levert je als FNV-lid direct voordeel. Dat is genieten voor jong en oud! Ben je misschien over-, dan wel onderverzekerd? Achter de speeltuin..
Read more

Treinkaart kopen blokker


treinkaart kopen blokker

link naar de actie. Is er geen aanbieding voor jouw reis? Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Deze gezinstreinkaartje geldt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en dat voor maar 30,-! Op de site van C1000dagjeuit vindt u rechts bovenin hun site de link naar de NS dagkaart die je in combinatie met de gekochte entreekaartjes kunt bemachtigen.

Wanneer je deze NS dagkaarten online aanschaft komen er nog 4,- verzendkosten bij. NS is in 2016 een proef gestart waarbij sommige e-tickets niet meer uitgeprint hoeven te worden. Dit staat op de NS dagkaart zelf anders vermeld maar deze vermelding op de NS dagkaart is niet correct.

treinkaart kopen blokker

Onder kinderen wordt in dit geval alle kinderen t/m 11 jaar verstaan. Kruidvat meld dat deze NS dagkaarten ook te gebruiken zijn op de feestdagen. Het betreft hier een chip en stempelkaart ineen. De treinkaartjes zelf zijn niet te koop maar in de winkels van AH koopt u een couponcode die u thuis op internet kunt verzilveren voor een treinkaartje door ze uit te printen. Bij deze warme dranken mag u ook nog een gebakje met slagroom uitkiezen. De treindagkaart kost 13,99 en de OV dagkaart actie is verkrijgbaar voor 16,49 beiden zijn te koop vanaf 17 december t/m 22 december. Dat is maar 13,- per persoon. Let erop dat u, bij gebruik van de treinen, incheckt bij een kaartlezer en afstempelt als u met een ander vervoerder reist. Looptijd actie: vanaf 11 februari 2014 Prijs: 13,99 Geldig: 15 februari t/m tal personen: 1 Treinvervoerders: Alle gezinsbond korting efteling treinen behalve Thalys Link: Kruidvat treinkaart actie Opmerking: Alleen geldig op zaterdag en zondag. Je kunt treinacties altijd melden via email protected, vergeet geen bewijs van de actie mee te sturen. Hiervoor geldt dat u in de meeste gevallen een toeslag moet betalen. Prijs: 14,95, geldig: t/m, aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys, link: Blokker NS dagkaart actie,.


Sitemap