Most popular

Viacard De Viacard is een magnetische kaart waarmee voor de Italiaanse tolwegen kan worden betaald. Stilstand veroorzaakt door brandstofgebrek wordt beboet met.500,- voor zware voertuigen en 300,- voor..
Read more
Green, ice, tea, stocksy United, the floral notes from the jasmine flower add a pleasant aroma. Sla je voorraad maar in! Nutrition information is calculated based on our..
Read more
Hierin lees je alles over nieuwe producten en releases, maar ook over kortingscodes en andere aanbiedingen. Heerlijk comfortabel en stevig aan de voeten. Wij hebben daarom een stappenplan..
Read more

Ns korting voor 60 plussers


ns korting voor 60 plussers

of niet met korting reist. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen. Dit betreft een set van 7 eenmalige chipkaarten die niet aan periodes van 2 maanden gekoppeld zijn. Meer doen met uw abonnement, voor Dal Voordeel zijn verschillende aanvullingen beschikbaar, waarmee u van nog meer services van NS gebruik kunt maken. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein.

ns korting voor 60 plussers

60-plussers kunnen aanvullend een set keuzedagen kopen en op de OV-chipkaart laden (voor een vervaldatum tot en met werd een set papieren kaartjes geleverd). Vanaf 12 jaar moeten reizigers het volle pond betalen. In de voordeeluren (niet te verwarren met de daluren ) geldt de 40 korting niet alleen voor het VDU, maar ook als korting met een Grensabonnement buiten het vaste traject. In dit geval wordt deze gratis verstrekt. De keuzedagen de iets prijzigere dag-voordeelurenkaarten te kopen. Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso. Bestaande voordeelurenabonnementen kunnen nog steeds verlengd worden en kunnen ook overgezet worden op een nieuwe OV-chipkaart wanneer de geldigheid daarvan afloopt of bij verlies, korting libelle lekker diefstal of een defect.

Kortingscode landclub ruinen, Korting space expo, Batterijenhuis.nl kortingscode,


Sitemap