Most popular

Je kunt er ook voor kiezen om je autosleutel zelf mee te nemen door de Shuttle Premium service. Geldig t/m december 2019, myTrendyPhone korting: 50 korting op..
Read more
Verlopen -20 Korting 20 korting op je online aankoop bij Westwing Op 29 september 2018 krijg je online 20 korting op de hele collectie van westwing. Hoe een..
Read more
Je kunt ook overnachten in de Efteling. Kijk snel verder in het aanbod vakanties van Holidayspot en wie weet zit uw perfecte last-minute vakantie erbij! Wellness van 600..
Read more

Ns dagkaart kopen korting


ns dagkaart kopen korting

per kind, ook als mobiel ticket. Als je van plan bent om met de trein te gaan reizen, kun je voor goedkope treinkaartjes een Dagkaart couponcode voor de Nationale Spoorwegen aanschaffen en deze via de website van de NS activeren. Heeft geen enkele officile relatie met de Nederlandse Spoorwegen (NS) en maakt daar geen onderdeel van uit.

Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Reis met een eenmalige chipkaart.

Goed om te weten, treinticket is geldig op de dag dat u wilt reizen. Selecteer ten eerste de ik wil een couponcode invoeren optie en geef daarna je dagkaart code. Poortjes die op steeds meer stations kortingscode domino's barendrecht aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Dagkaart is verkrijgbaar voor 1e en 2e klas. Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Ook als mobiel ticket, enkele reis. Dit e-ticket dien je vervolgens uit te printen, en mee te nemen tijdens je treinreis. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Nu ook als mobiel ticket beschikbaar active tab, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject.

Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Des te meer reden.m.v. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat.

Itunes-tegoed kaarten met korting
Kruidvat kortingsavond 23 januari
Mobielbereikbaar nl kortingscode


Sitemap