Most popular

Alle acties bij Welkoop. Kortingscodes zorgen altijd voor extreem hoge kortingen. Wees er snel bij en profiteer van de voordelige acties en folderaanbiedingen. Dat is natuurlijk handig..
Read more
Vrijbuiter kortingscode pxv0i, pak code, tot 60, besparen, geverifieerde deal. Op dinsdag 17 juli is er weer een zomeruitverkoop genaamd Prime Day en voor het eerst kunnen Nederlandse..
Read more
Koffie Tijdelijke voordelen, sectorvoordelen, naast de jaar- en tijdelijke voordelen hebben we ook specifieke voordelen voor een aantal sectoren georganiseerd. Boek als lid van de FNV voordelig een..
Read more

Watertuin schiedam aanbieding


watertuin schiedam aanbieding

heel goed kan klaarmaken en met veel plezier Gemiddelde cijfer 7 /10 Eten 6 Service 8 Decor 8 De vorige keer vonden we al dat het erg achteruit ging. Bij aankomst bleek dat er geen parkeerplekken meer waren. Vlees was veel te rauw. De vis oa tonijn werd te lang doorgegrilld. Wij zaten achter op een verhoging gepropt. Je zit dan toch vaak op je horloge te kijken.

Het was het dubbele bedrag zonder extras. Na bijvoorbeeld 2 uur moet je weer buiten staan. Het eten is of niet warm, of smakeloos. Het gezeur dat je je bestek moet houden is wel het meest ergerlijk aangezien je gewoon 40 euro betaalt. Het toetjes buffet is wel weer uitgebreid en lekker. Heerlijk eten, fijn sfeertje en ook nog een speeltuin erachter, prima als je kleine kinderen hebt.watertuin schiedam aanbieding

Watertuin Schiedam Watertuin, nieuwsbrief Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en een 5 kortingsvoucher. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en een 5 kortingsvoucher. Andere korting acties en op feestdagen. Jouw recensie over het restaurant.

20 minuten bezig geweest om de auto's te kunnen parkeren. Met inhoud/tekstMet fotoAlle recensies, laatst gegetenOudsteHoogste cijferLaagste cijferStemmen 172/182 recensies, gemiddelde cijfer 2 /10. Gewoon lekker uit in eigen stad, zelfs de rotonde die gebouwd wordt is niet hinderlijk kwa bouwen. Manager hierop aangesproken en deze leek het allemaal maar normaal te vinden omdat het kerst oit meer dus. Op de website geeft de watertuin aan het op prijs te stellen als klachten zo gauw mogelijk worden doorgegeven zodat zij deze in behandeling kunnen nemen. Blijkbaar trekt men zich hier totaal niets van aan! De koude gerechten waren voornamelijk alleen vis. Bij binnenkomst bleek dat onze tafel aan iemand anders was gegeven en werden in een hoekje achterin geplaatst.

Watertuin schiedam aanbieding
watertuin schiedam aanbieding

Playstation 4 controller aanbieding
Vroege vogel korting watertuin
Onbeperkt wokken aanbieding
Playstation 4 slim aanbieding intertoys


Sitemap