Most popular

De werken zijn volop bezig en zullen in de maand april afgerond worden. Tot dan is het fietspad Fietsen door het Water niet bereikbaar en worden fietsers en..
Read more
Ga verder met de bestelling. De gang van zaken: Ik heb een pc besteld voor 1150 euro op 8 december 2018. Voer het nummer van de cadeaubon in..
Read more
Door hier op te klikken verschijnt er een tekstveld. Bestel dan met onderstaande stappen eenvoudig een nieuw horloge met korting. Zo doe je het Kortingscode handleiding Heb jij..
Read more

Daluren korting na afstuderen


daluren korting na afstuderen

Het 1ejaar 50,- korting. Dan heb je geen recht meer op de gratis NS kortingskaart. Zorg dat je voldoende saldo op je kaart hebt staan. De verwerking van de reisproducten kan maximaal 48 uur duren.

Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden. Voldoe je aan de aanbieding bjorn borg bovenstaande punten, maar lukt het nog steeds niet om de NS kortingskaart te bestellen? Onbeperkt reizen in de daluren en in het weekend (normaal 99,- per maand). Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Houdt er dan rekening mee dat je binnen 3 maanden van deze actie gebruik maakt, want het is gratis en je hebt het vast wel een keer nodig! Deze actie van de NS geldt alleen voor studenten of langstudeerders die eerder recht hebben gehad op een Studentenreisproduct.

De ov-boete bij gebruik in de eerste maand nadat je geen recht meer hebt op het studentenreisproduct is 75,- per halve maand. Ga je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk in het buitenland een studie volgen of stage lopen én ontvang je bij DUO een ov-vergoeding buitenland? Voor afgestudeerde studenten is de actiecode "Exstudent" gevolgd door de 16-cijferige code op je Ov-chipkaart. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren. Ga daarom snel naar /afgestudeerd. We kunnen vrij reizen doordeweeks of juist in het weekend. Onbeperkt reizen in het weekend en 40 korting in de daluren (normaal 40,- per maand). Heb jij ooit een Studentenreisproduct gehad en ga je binnenkort afstuderen?

Kortingscode jewellings, Korting samsung watch, Kortingsbons verpleegkundigeshop,


Sitemap