Most popular

Wanneer de winkelier de jurk 10 afprijst en dus voor 135 gaat verkopen ( ) zal hij in plaats van 50 nu 35 winst maken. U voldoet aan..
Read more
The small roof that covers a little part of the platform and track looks sleek and really adds to the look of the station. If youre looking..
Read more
5 korting, hubo korting: ontvang 5 korting op je bestelling Geverifieerd. Bekijk hier de nieuwste, hubo aanbiedingen en kortingscodes van dit moment. Hubo, geverifieerd, bekijk korting, advertentie, bespaar..
Read more

Daluren korting na afstuderen


daluren korting na afstuderen

Het 1ejaar 50,- korting. Dan heb je geen recht meer op de gratis NS kortingskaart. Zorg dat je voldoende saldo op je kaart hebt staan. De verwerking van de reisproducten kan maximaal 48 uur duren.

Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden. Voldoe je aan de aanbieding bjorn borg bovenstaande punten, maar lukt het nog steeds niet om de NS kortingskaart te bestellen? Onbeperkt reizen in de daluren en in het weekend (normaal 99,- per maand). Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Houdt er dan rekening mee dat je binnen 3 maanden van deze actie gebruik maakt, want het is gratis en je hebt het vast wel een keer nodig! Deze actie van de NS geldt alleen voor studenten of langstudeerders die eerder recht hebben gehad op een Studentenreisproduct.

De ov-boete bij gebruik in de eerste maand nadat je geen recht meer hebt op het studentenreisproduct is 75,- per halve maand. Ga je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk in het buitenland een studie volgen of stage lopen én ontvang je bij DUO een ov-vergoeding buitenland? Voor afgestudeerde studenten is de actiecode "Exstudent" gevolgd door de 16-cijferige code op je Ov-chipkaart. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren. Ga daarom snel naar /afgestudeerd. We kunnen vrij reizen doordeweeks of juist in het weekend. Onbeperkt reizen in het weekend en 40 korting in de daluren (normaal 40,- per maand). Heb jij ooit een Studentenreisproduct gehad en ga je binnenkort afstuderen?

Kortingscode jewellings, Korting samsung watch, Kortingsbons verpleegkundigeshop,


Sitemap