Most popular

Wij hebben een ruim assortiment Kultivate kleding tegen super scherpe prijzen. Kultivate shirts, met hun lijfspreuk Style is what you make of it! Het rebellerende vind je terug..
Read more
Je kunt een snelheid behalen van 45 kilometer per uur. Mis geen Duinrell aanbieding! Die Kleinsten haben im Kinderbecken mit Mini-Rutsche jede Menge Spaß. Umgebung Ferien-und Themenpark Duinrell..
Read more
Door gebruik te maken van deze codes kan jouw voordeel oplopen tot tientallen euro's per aankoop. De ene week vind jij hier veel modewinkels en de ander week..
Read more

Treinkaartje enkele reis met korting


treinkaartje enkele reis met korting

het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. Een NS Weekenddagretour voor 18,50, een dal dagkaart voor 19,50 en een NS dagretour voor 23,50. Voor 18,- is het mogelijk om een dagretour kiosk voucher te kopen, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 09:00 uur en een warm drankje appelflap of boterkoek kunt afhalen. Daarom verkoopt Thalys op uizenden treinkaartjes voor slechts 20,- naar alle bestemmingen van Thalys!

De kaarten zijn te koop bij vestigingen van Albert Heijn, maar raken snel uitverkocht (opop). Voor 12 reist u in 3 verschillende reisperiodes én zaterdag/zondag goedkoop met de trein. . In de overgangsperiode werd de prijs van een enkele reis verlaagd en de prijs van een retour navenant verhoogd. Daarnaast ontvangt u een Voucher voor een kopje koffie/thee een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. NS dagkaart Lunch bij Bakker Bart Wilt u met een vriend/vriendin een leuke stad bezoeken? Het betalen voor parkeren is (nog) niet mogelijk met de OV-chipkaart, maar dient apart afgerekend te worden met contant geld of een betaalkaart. Deze NS Dal Dagkaart actie is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia Primera OV Dagkaart Bekijk Actie Vanaf maandag 03 september 2018 bestelt u weer een OV dagkaart voor 19 bij Primera. Is er een onverwachte verstoring tussen Arnhem en Deventer, dan kan men omreizen via Utrecht en Amersfoort. Dal Vrij : 40 korting vr 6:30, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 treinkaartjes met korting bij NS International.

Treinkaartje enkele reis met korting
treinkaartje enkele reis met korting

Mzs gereedschap korting
Praxis tuinmeubelen korting
Taartenwinkel.nl kortingscode


Sitemap