Most popular

HP actie: 11 en 12 november 111 euro korting met de code: singlesday? Voor een feestje, een date, een feestdag, een festival, een sportevent of gewoon voor..
Read more
Futurumshop korting In de online koopjesmarkt van Futurumshop ookwel de Futurumshop outlet genoemd is er vaak hoge korting (soms wel tot 70 korting!) te vinden. Deze kortingscodes worden..
Read more
Nieuws, decoratiebedrijf Neverland doet boeken toe! Dat blijkt uit een tender dat het pretpark december vorig jaar indiende. Drie uur lang klim je van boom tot boom. De..
Read more

Kortingskaarten kerstcircus ahoy


kortingskaarten kerstcircus ahoy

Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, de meest hilarische clowns en innemende dierennummers. Sinds 2006 wordt Kerstcircus Ahoy in het sfeervolle theater opgebouwd en behoord het kerstcircus tot én van de koplopers van Europa. Sinds 1971 komen artiesten van over de hele wereld naar Rotterdam om hun act aan het Nederlandse publiek te tonen. Hooggeerd publiek al meer dan zes jaar de eerste woorden van Sylvia Schuyer als spreekstalmeester het Kerstcircus Ahoy in Rotterdam mee opent.

Kerstcircus Ahoy Korting 2019kortingskaarten kerstcircus ahoy

Net als het Ahoy kerstorkest die tijdens de show precies de juiste swingende tonen weet aan te slaan. Dankzij prijswinnende artiesten en het prachtig theater groeit het circus na al die jaren nog steeds. Tijdens de kerstvakantie kan je genieten van 15 verschillende acts in de ruim 2,5 uur durende kerstshow. Uiteraard allemaal diervriendelijk en zonder agressie, mens en dier doet er alles aan om jou te doen bewegen op het puntje van je stoel. Meld je gratis aan, spydeals, spydeals de grootste dealcommunity van Nederland! Kerstcircus Ahoy staat samen met München en Parijs in de top 3 van Europese kerstcircussen. Bestel nu, amsterdam (0 beoordelingen lazarus: David Bowie's laatste, meeslepende meesterwerk).


Sitemap